Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ennyire népszerűek a...

Miért ennyire népszerűek a beauty videósok?

Figyelt kérdés
Hatalmas hype van körülöttük, de tulajdonképpen nem tettek le semmit az asztalra. Fizetik őket, hogy reklámozzanak és videókat készítsenek, természetesen ingyen cuccokért cserébe. Móni (Szépségvilága) a videókban legszívesebben felállna és kisétálna az ajtón, annyira látni, hogy unja az egészet. Egyszer úgy tudom be is vallotta, hogy a pénzért csinálja. Az ilyen emberekre minek felnézni? Bohóckodnak az interneten..
2016. júl. 14. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

rengeteg videós van. vannak köztük sokan, akik nem a pénzért csinálják. nem is érné meg, mert akinek csak pár tíz ezer feliratkozója van, ott még bőven nem fedezné a pénz azt a sok órát, amit rátöltenek 1-1 videóra.

nyilván 100 ezer feliratkozónál már azért jön pénz, ott tényleg megéri. de ha az adott videós csak muszájból csinálja, az úgyis feltűnik a nézőknek. és nem fogják nézni idővel..

a Móni szépségvilágát ne vegyük ide. ő egy ritka igénytelen, szarok bele stílusú lány. a 12-13 éves korosztálynak megteszi ő is. de értelmesebb vagy felnőttebb embereknek nem nyújt kikapcsolódást a videói nézése. ő teljesen más téma.

van sok igényes videós, nézd őket:) van egy ismerősöm akinek több tíz ezer feliratkozója van. és nem fogad el olyan termékeket, amikről csak pozitív dolgokat mondhat. szóval próbál hiteles maradni. sokan vannak még így !

2016. júl. 14. 12:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Én inkább külföldieket nézek, de sosem értettem azt a fajta videót hogy "nézzétek mit vettem neten, meg mi van szekrényemben, kit érdekel? Egy jó beauty videós érdekes videókat csinál, pl smink/hajtippek, vélemények sminkekről, de olyan csaj is van aki pl arról csinált videót hogy hogyan alakítsd a melltartód hogy a legkivágottabb hátú ruháknál se látszódjon, szóval amikből tanul valamit az ember ami hasznára válik.
2016. júl. 14. 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért vannak olyanok, akik csinálnak hasznos videókat, pl Aviana Rahl, de inkább külföldiek.

Móni szépségvilága pedig elég gáz csajszi, nagyon igénytelen, leszarom stílusú, bunkó. Ráadásul egy településen élek vele, elég sokat látom, hát nagyon elhiszi, hogy mekkora celeb.

2016. júl. 14. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!