Miért van az, hogy ennyire népszerűek a ribi szerű lányok, ha a pasik állandóan nyavalyognak, hogy utálják őket?
Figyelt kérdés
Akárhányszor megyek facebook-ra vagy más közösségi oldalra, mindenhol azon sírnak az emberek, (főként fiúk) hogy mennyi nagyképű ribi van, és hogy miért ilyen kevés a normális lány. Nos az érdekes az egészben az, hogy tök átlag csaj vagyok, szerintem nem az a 'elfordulok ha meglátom olyan ronda' típusú csaj, csak épp nem sminkelem magam, nem veszek fel kivágott ruhákat és nem teszem szét a lábam mindenkinek. Van egy barátnőm. Teljesen bombázónak néz ki, homokóra alak, hosszú ápolt haj, nagyon szép egyedi arc.. Mégis a fiúk elhordják Őt is, meg engem is minden hülye k**vának, amikor tök normálisak vagyunk, és a barátnőmnek még pasija sem volt, a ribiknek meg nyalják a seggüket. Ha utálják őket, akkor miért nem tesznek ellene, és miért nem a NORMÁLIS lányokkal kedvesek? -.-"2012. okt. 30. 23:05
1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? 15-16? Mert ebben a korosztályban érthető. Az ilyen korú fiúk még éretlenek(tisztelet a kivételnek).
2/3 anonim válasza:
nem hiszem, hogy a facebook ribik tudják magukról, hogy ribik, hiszen nem egynél láttam olyan posztokat, kb azzal a szöveggel hogy "úristen, ribik! mindenütt ribik :S"; de legtöbbjük álszent is, hiszen "átlagfeletti vagyok" szövegükkel jönnek, meg a bölcsességeikkel a képeik alá. amúgy vannak olyan huszonéves fiúkák is (szóval nemcsak a tizenévesekre jell. ez), akik szintén a ribikre buknak, illetve csak meg akarják húzni őket (merthogy tapasztalatot gyűjtenek...), egyéjszakás cuccok, semmi több, közben ők is szeretnének egy normális, komoly lányt(ez is olyan tészta, hogy már amelyik, de bennük van). Nem ide tartozik, de nekem az olyan srácok nem kellenek, akik ki a franc tudja, kinek az ágyában/pi*ájában fordultak meg... Mert én sem teszem szét mindenkinek a lábamat :D és nem akarok fertő lenni. bocsi, ha összefüggéstelenül fogalmaztam, de kezdek álmosodni :D
3/3 anonim válasza:
A ribi lányok a nagypofájú menőcsávóknál népszerűek legfeljebb, egy értelmes, normális srácnak nem ezek tetszenek. De hát a lányoknak meg alapból a menőcsávók kellenek ugye... a normálist általában észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!