Te is állandóan fogdosod az arcod?
Figyelt kérdés
Tiszta rossz szokás, állandóan ezt teszem, tapogatom, piszkálom, vakargatom, támasztom a fejem... ezzel plusz baktériumokat, koszt viszek fel a bőrömre, letörlöm a sminket, krémet, stb. Hogy lehet erről leszokni? Más is ezt csinálja?2012. okt. 28. 00:42
1/3 anonim válasza:
nem tudom, de én is valahogy mindig hozzáérek (megtörlöm a szemem és hirtelen észbekapok, hogy hogy nézhetek ki)
próbáld elterelni a figyelmedet, és addig se érsz hozzá.
2/3 anonim válasza:
én is! régebben a táskámat fogdostam de most meg az arcomat.A buszon is ha állnom kell folyton a szemem alatt szoktam ezt csinálni [link]
pedig semmi nem folyik a szemembol,egyszeruen rossz szokás.
fogdosd te is a táskádat hátha sikerül átszoknod arra.
3/3 anonim válasza:
a kérdés olvasásakor azt vettem észre, hogy az arcomat fogdosom :D találj egy más elfoglaltságot, nővérem stressz-labdát nyomogat utazáskor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!