Akik állandóan azon nyavalyognak, hogy az EU nyugati része egy gyarmatosító birodalom, aminek az EU csatlakozás után a gyarmatai lettünk, azok miért nem költöznek el EU-n kívüli országba? Ukrajnába Szerbiába Fehéroroszországba Törökországba mondjuk?
"mert nyelvtudásuk semmi, de rinyálni mindenki tud..."
You are an idiot!
Вы идиотичны!
Na!
Talán az első válaszoló beszél szerbül vagy ukránul???
Mert én Vajdaságban éltem 2005-ig akkor költöztem át Szegedre. Amúgy Adán születtem...
És beszélek szerbül de nyilván az első válaszoló is...
Azért te IQ harcos mert EZ a MI országunk!!!!! Nem a tied, hanem a MIENK!
Nem fogunk elrohanni csak azért mert egy maroknyi pesti héber nagyobb profit reményében telehazudta a sok panelproli fejét és beléptetett minket az európai búzióba!
Mi ebből eddig csak annyit láttunk hogy negyed annyit ér a fizetésünk.
"csak azért mert egy maroknyi pesti héber nagyobb profit reményében telehazudta a sok panelproli fejét és beléptetett minket az európai búzióba!"
Te iszonyú nagy proli lehetsz! Szerinted kitől kapunk pályázati pénzeket? arról már nem az EU tehet, hogy a politikusainknál megy a lopesz-csóresz!
Mindazonáltal én kritikus vagyok az EU-val szemben, de az ilyen vak gyűlölködés nem vezet sehova!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!