Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik állandóan azon nyavalyogn...

Akik állandóan azon nyavalyognak, hogy az EU nyugati része egy gyarmatosító birodalom, aminek az EU csatlakozás után a gyarmatai lettünk, azok miért nem költöznek el EU-n kívüli országba? Ukrajnába Szerbiába Fehéroroszországba Törökországba mondjuk?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 00:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
mert nyelvtudásuk semmi, de rinyálni mindenki tud...
2011. febr. 19. 00:40
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Mert van akinek fontos a hazája is mint hogy csak így itt hagyja...
2011. febr. 19. 03:05
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

"mert nyelvtudásuk semmi, de rinyálni mindenki tud..."

You are an idiot!

Вы идиотичны!

2011. febr. 19. 03:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Na!

Talán az első válaszoló beszél szerbül vagy ukránul???

Mert én Vajdaságban éltem 2005-ig akkor költöztem át Szegedre. Amúgy Adán születtem...

És beszélek szerbül de nyilván az első válaszoló is...

2011. febr. 19. 03:27
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Az első válaszoló még magyarul is nehézkesen.
2011. febr. 19. 03:33
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
Azért mert mi inkább azokat szeretnénk más országban látni akik másként gondolják.
2011. febr. 19. 03:52
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Mert nem én mentem az EU-ba, hanem az EU jött ide. Nem az EU alapötletével van baj, hanem azzal, hogy a nyugati nagyhatalmak visszaélnek vele, hogy nincs alternatíva számunkra a talponmaradásra. Eszed a szemetet, amit hoznak, fölvásárolnak itt mindent, a magyar termelőt, aztán a kereskedőt is tönkreteszik, sőt, mostmár jogilag megoldották, hogy akár katonailag is beavatkozhatnak az ország belügyeibe is. A gyáva ember menekül, és a senkiházi, akinek nincs semmi kötődése.
2011. febr. 19. 04:26
 8/11 anonim ***** válasza:
bocws utolso de te magad mondtad h nincs más alternativa a talponmaradáshoz akkor mért is baj h beléptünk?különben meg menj el politikusnak és csináld jobban ha tudod....
2011. febr. 19. 08:01
 9/11 anonim ***** válasza:
36%

Azért te IQ harcos mert EZ a MI országunk!!!!! Nem a tied, hanem a MIENK!

Nem fogunk elrohanni csak azért mert egy maroknyi pesti héber nagyobb profit reményében telehazudta a sok panelproli fejét és beléptetett minket az európai búzióba!

Mi ebből eddig csak annyit láttunk hogy negyed annyit ér a fizetésünk.

2011. febr. 19. 14:19
 10/11 anonim ***** válasza:

"csak azért mert egy maroknyi pesti héber nagyobb profit reményében telehazudta a sok panelproli fejét és beléptetett minket az európai búzióba!"

Te iszonyú nagy proli lehetsz! Szerinted kitől kapunk pályázati pénzeket? arról már nem az EU tehet, hogy a politikusainknál megy a lopesz-csóresz!

Mindazonáltal én kritikus vagyok az EU-val szemben, de az ilyen vak gyűlölködés nem vezet sehova!

2011. febr. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!