A B. U. parfümök népszerűek? Bővebben lent.
Szerintem elég tömegcucc az összes olcsó és kicsit is jó (ami logikus, mert a többség azért nem teheti meg, hogy 20ezres parfümöt locsoljon magára). Így ezek az illatok is elég "tucatok".
Nekem rockmantic van, szeretem, rajtam tartós is, de nem egy ilyen illattal leszel egyedi, abban biztos lehetsz. Ráadásul ez kifejezetten olyan illat, ami szinte mindenkinek bejön, nincs semmi fanyarsága vagy különlegessége. Ettől persze egynek elmegy. :)
Olcsónak még ajánlom az avon/oriflame illatokat, utóbbi azért nem jön annyira gyakran szembe veled, mint az avonosok.
Esetleg keress valami neked tetsző, drága parfümöt, és keress utánzatot, azok között is vannak egész jók - legalábbis a legtöbb az ilyen olcsóbb fajtákkal egy szinten van, csak az eredetivel összevetve érződik nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!