Mitől olyan népszerűek a "beauty youtube guruk"? Szinte hetente jön egy új. :D
Azt vettem észre, hogy nagyon sok ember oda van ezekért az átlagosan 16-20 éves lányokért, mondhatni túl vannak hypeolva. Szerintem. Persze vannak ügyesek, pl. szép sminkeket csinálnak, vagy halloween ötletek, akármi, de nem hiszem, hogy akkor most ő akkora istenkirálycsászár lenne, mert felvideózza, hogy éppen mit vett a Dm-ben, és éppen melyik drágább márkától kapott egy 20 e Ft értékű "ajándék csomagot". És mégis, manapság iszonyat divat lett az, hogy boldog-boldogtalan sminkvideókat csinál, de olyan szinten, hogy nem egy 10 éves kislány is felvideózza, hogy az anyja cuccait használva készít egy vagy iszonyat amatőr, korának "megfelelő" sminket, vagy egy korához képest brutális sminket, amit egy 20 éves sem kenne magára "nappali smink" címmel.
engem személy szerint irritálnak, hogy semmi érdemlegeset nem tesznek, egy két jó ötlet, de ennyi, de egy rakás ingyen cuccot kapnak, és emiatt manapság tényleg fű-fa beauty youtubernek hívja magát. :D
Vélemények?
Hát, szerintem a sok tini, akik rákeresnek, hogy hogyan kell sminkelni, azok növelik a nézettséget első körben, majd a többiek is rápillantanak, hogy mitől népszerűek.
Alapból nem nagy szám, amit tesznek, de ezek inkább ilyen kikapcsolódó videók. A napi stressz meg munka után leülsz és megnézed, ahogy egy gondtalan tini apró mütyürökből aranyos kis figurákat csinál, nagyon ki tud kapcsolni.
Annyi értelme van, mint a sok cicás videónak. Mosolyt csalnak az arcodra.
mert erre van igény sajnos. van egy-kettő, aki tényleg ügyes és igényes és valami újat tud mutatni, de a legtöbb nagyon középszerű és csak egymást kopizzák. ennyi erővel én is csinálhatnék beauty csatornát, mert kb tudok annyit, mint ők.
ezeknek a lányoknak nem nagyon van más hobbijuk szerintem és rengeteg időt, energiát ölnek bele ebbe a videózásba, így nyilván sok követőjük lesz. a másik, hogy már a 10 év körüli korosztály is vígan internetezik és ők meg még nem tudják a minőséget a nem minőségtől megkülönböztetni. tehát ha látnak pl. egy 16 éves bénácska önjelölt youtube gurut, akkor nekik az is tetszeni fog, mert nem tudják, hogy valójában tök szar, amit csinál.
nem irigylem az ilyen lányokat, mert általában üres az életük és buták, mint a kő.
vannak jó videósok,akik èrtenek hozzá,esetleg ez is a munkájuk,vagy csak hobbi szinten,de èrtik a dolgukat.na ha ezek mèg nem pofáznak össze-vissza,hanem lènyegre törően bemutatják az adott sminket,számomra nyert ügy.de amikor 20 percig mutat 1db tusvonalat inkább elkapcsolok.
ès valóban vannak idètlen kamaszok,akik hát nem is igazán èrtenek a sminkelèshez,mègis rengetegen követik őket,meg közönsèg találkozót szerveznek stb..nekem az sok.
de egyébkènt nem rossz ez a sminkelős videó dolog,hiszen így aki most kezdi,tanácstalan,az ingyen megtanulhatja hogy kell.
az ilyen mit vettem dolgok engem max akkor èrdekelnek,ha szimpatkius a lány,ha adok az ízlèsère
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!