Mennyi idöt töltötök szepsegäpolassal hetente/ naponta?
Pl arcpakolas, köröm festes, fodräsz v otthoni hajapolas, edzes, valami különleges dolog amit a külsödert teszel(pl ricinus olaj hasznalata, v elesztös pakolas/ eves, v eceste hamosas/ecet ivas...(most nem jutott eszembe több...
Fiuk is irhatnak...ha van mit...
Minden nap 2x: fogmosás, arclemosó, arctonik, gyógyszertári pannanáskezelő stift
Minden nap egyszer: hidratálókrém (reggel azért nem, mert utálok rásminkelni), este fürdés előtt fél órára bekenem az igényelt területeket narancsbőrelleni paprikakrémmel, fürdés után testápolózás, reggel hajvégápolózás.
Kb. három-négynaponta: szemöldökszedés (muszáj sajnos ilyen gyakran kiszednem a kósza szálakat, mert gyorsan nő), arcpakolás, hajmosás, hajpakolás, kézápolás (ide leginkább a körömfestés, reszelés tartozik, valamikor kibír egy hetet, de általában 3 nap után már pattog a lakk, szóval lemosom, kicsit átreszelem a körmeim, mivel kopik a forma, és újrafestem)
Hetente: szőrtelenítés, arcradír, pedikűr magamnak (körömvágás, bőrkeményedés eltávolítás, masszázs krémmel, nyáron lakkozás)
Mozgás: minden másnap kb. 1 óra, egyik nap láb és fenék, másik nap has, harmadik nap kar és mell, majd elölről).
Biztos kihagytam valamit amúgy :D
Az ár... nehéz ezt megmondani, mert nem arányos a dolog, bizonyos termékek pár hétig elegendőek (pl tusfürdő), van, ami meg 3-4 hónapig is (arcpakolás például), de havi átlagosan, a sminket is beleszámítva olyan 5-10ezret mondanék.
19l
borotválkozás kétszer, meg minden este pattanásozás, meg ki szoktam csipeszelni a szemöldököm közét. esetleg bekenem a fejem, ha száraz a bőröm. szóval úgy 30-40 percet hetente
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!