Véleményt kérnék a képeimre?!
Felrakok két szerkezetlen képet.Csak megszeretném tudni,hogy a szépségideálba tartozok-e,vagy épp ellenkezőleg?!
Ám nem kell lehordani,vagy mittudomén :]
Nagyon szép vagy!
Jó a stílusod is.
15/L
Tényleg eltudnálak képzelni modellként,mondjuk a Mango őszi-téli kollekciójának bemutatóján :-)
Különleges arcod van,és az egyedi,érdekes stílusoddal ez a párosítás megadja a kisugárzásodat.
Nagyon szeretem azokat a nőket/férfiakat,akikre nem a szépségük miatt ragad oda a tekintetem,hanem azért,mert van bennük valami megfoghatatlan különlegesség :-D
Te is ilyen vagy!
Én meg csak szeretnék ilyen lenni mások számára :-)
Akinek kisugárzása van,az sokkal jobb,mintha csak egy babaarcú műszépség lenne :-D
Németországban próbálkozz modellként!
19/L
ugyan olyan magas vagyok mint te, és csak 1 kilóval könnyebb, a képek alapján mégis sokkal vastagabbnak tűnsz nálam.ezt nem sértésből mondom, csak valahogy az első képen viselt ruháid mintha kicsit vastagítanának téged.amúgy tetszik a stílusod, egész érdekes és egyéni.szerintem egy kis sminkkel sokat dobhatnál az amúgy is karakteres arcodon.
20/L
Szépvagy.Tényleg elmehetnél modellnek.
Kell a hajad.Annyiraszép.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!