Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Véleményt kérnék a képeimre?!

Véleményt kérnék a képeimre?!

Figyelt kérdés

Felrakok két szerkezetlen képet.Csak megszeretném tudni,hogy a szépségideálba tartozok-e,vagy épp ellenkezőleg?!

Ám nem kell lehordani,vagy mittudomén :]

[link]

[link]

2010. aug. 1. 00:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon szép vagy!

Jó a stílusod is.

15/L

2010. aug. 1. 12:31
 22/34 anonim ***** válasza:
51%
Gyönyörű a hajad, nehogy átfestesd!
2010. aug. 1. 12:36
 23/34 anonim ***** válasza:
53%

Tényleg eltudnálak képzelni modellként,mondjuk a Mango őszi-téli kollekciójának bemutatóján :-)

Különleges arcod van,és az egyedi,érdekes stílusoddal ez a párosítás megadja a kisugárzásodat.

Nagyon szeretem azokat a nőket/férfiakat,akikre nem a szépségük miatt ragad oda a tekintetem,hanem azért,mert van bennük valami megfoghatatlan különlegesség :-D

Te is ilyen vagy!

Én meg csak szeretnék ilyen lenni mások számára :-)

Akinek kisugárzása van,az sokkal jobb,mintha csak egy babaarcú műszépség lenne :-D

Németországban próbálkozz modellként!

19/L

2010. aug. 1. 12:39
 24/34 anonim ***** válasza:
70%
HHány cm és hány kg vagy?
2010. aug. 1. 13:05
 25/34 A kérdező kommentje:
173 cm és 53 kg.
2010. aug. 1. 13:10
 26/34 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem vagy az a tipikus szépség, inkább olyan átlagos, de persze ha ugy vagy felöltözbe, és kivagy sminkelve szépnek mondhato vagy. Amugy modell méreteid vannak, nekem is ezek a méreteim, csak velem meg az a baj h nincs modell fejem, rám mindig azt mondják h nagyon szép vagy. Persze semmi különleges nincs az arcomban:( de ezt azért nem rakják hozzá. Szóval szó-szó, szerintem probáld meg a modellkedést:D
2010. aug. 2. 16:19
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, el tudnálak modellként képzelni, érdekes vagy, de nekem személy szerint nem jössz be.
2010. aug. 2. 17:01
 28/34 anonim ***** válasza:
53%

ugyan olyan magas vagyok mint te, és csak 1 kilóval könnyebb, a képek alapján mégis sokkal vastagabbnak tűnsz nálam.ezt nem sértésből mondom, csak valahogy az első képen viselt ruháid mintha kicsit vastagítanának téged.amúgy tetszik a stílusod, egész érdekes és egyéni.szerintem egy kis sminkkel sokat dobhatnál az amúgy is karakteres arcodon.

20/L

2010. aug. 2. 17:42
 29/34 anonim ***** válasza:
nem sértés, de szerintem nem vagy szép.
2010. aug. 2. 19:31
 30/34 anonim ***** válasza:
53%

Szépvagy.Tényleg elmehetnél modellnek.

Kell a hajad.Annyiraszép.:)

2010. aug. 2. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!