Véleményt kérnék a képeimre?!
Felrakok két szerkezetlen képet.Csak megszeretném tudni,hogy a szépségideálba tartozok-e,vagy épp ellenkezőleg?!
Ám nem kell lehordani,vagy mittudomén :]
A kritika is vélemény, és hasznára válhat az embernek, ezért megírom az őszintét, persze nem kötelező elolvasni :)
Az első képen természetellenes a póz, hiába látni hasonlót az újságokban, az csak hasonló, de nem ilyen. Próbálj inkább féloldalasan beállni, akkor az alakod is sokkal jobban érvényesül, a lábaid hosszabbnak tűnnek, a mellkasod kiemelkedik. Elég rossz szögből lett fotózva, gondolom, te állítottad be a gépet - legközelebb kérj meg valakit, hogy fotózzon. Ha alulról fényképeznek, vastagabbnak tűnik a lábad, a szemek pedig nagyobbnak tűnnek, ha alulról felfele nézel a lencsébe. Az ing tetszik, a szoknya nem, mert bár lehet, hogy ellensúlyozni akartad vele a korábban inkább férfiak által viselt inget, ehhez jobban állna egy szimpla, szürke rövidnadrág pár gombbal díszítve. A cipő pántjai túl vastagok, amelyek szintén vastagítják, sőt, rövidítik a lábadat. Ezt feletjsd el, ha mégis pántosat szeretnél, akkor válassz olyat, amin a pántok egymást keresztezve futnak a lábadon.
A második képről nem igazán tudok véleményt mondani. Szépek a fények, kár volt eltakarnod a szemeidet. Tudom, sütött a nap, de van erre egy "trükk": ha a szemedbe süt a nap, és fényképet akarsz csinálni magadról, akkor csukd be a szemed, és abban a pillanatban nyitsd ki, amikor kattan a gép. A ruha aranyos, bár talán már kicsit sok a vörös miatta, de a szabása illik hozzád. A hajadnak tényleg szép színe van. Talán megpróbálhatnád kicsit kócosabbá, dúsabbá tenni. A szemeid különleges formájúak, néhanapján kihangsúlyozhatnád valami erősebb színű szemceruzával.
Sok szerencsét!
Nekem tetszel. Kicsit mintha itt-ott nagyon vékony lennél, de nem vagy rossz. :)
20/L
"Csak megszeretném tudni,hogy a szépségideálba tartozok-e,vagy épp ellenkezőleg?!"
Nem értem, miért kérdezed, amikor egy régebbi kérdésben kifejezetten szépnek nevezted magad, és még képet is linkeltél..
Nekem amugy nem tetszik az arcod...
nagyon szép vagy! irigykedek :S
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!