Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Véleményt kérnék a képeimre?!

Véleményt kérnék a képeimre?!

Figyelt kérdés

Felrakok két szerkezetlen képet.Csak megszeretném tudni,hogy a szépségideálba tartozok-e,vagy épp ellenkezőleg?!

Ám nem kell lehordani,vagy mittudomén :]

[link]

[link]

2010. aug. 1. 00:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
ssztem érdekes arcod van. kicsit ijesztő:)
2010. aug. 1. 01:50
 12/34 anonim ***** válasza:
82%

A kritika is vélemény, és hasznára válhat az embernek, ezért megírom az őszintét, persze nem kötelező elolvasni :)

Az első képen természetellenes a póz, hiába látni hasonlót az újságokban, az csak hasonló, de nem ilyen. Próbálj inkább féloldalasan beállni, akkor az alakod is sokkal jobban érvényesül, a lábaid hosszabbnak tűnnek, a mellkasod kiemelkedik. Elég rossz szögből lett fotózva, gondolom, te állítottad be a gépet - legközelebb kérj meg valakit, hogy fotózzon. Ha alulról fényképeznek, vastagabbnak tűnik a lábad, a szemek pedig nagyobbnak tűnnek, ha alulról felfele nézel a lencsébe. Az ing tetszik, a szoknya nem, mert bár lehet, hogy ellensúlyozni akartad vele a korábban inkább férfiak által viselt inget, ehhez jobban állna egy szimpla, szürke rövidnadrág pár gombbal díszítve. A cipő pántjai túl vastagok, amelyek szintén vastagítják, sőt, rövidítik a lábadat. Ezt feletjsd el, ha mégis pántosat szeretnél, akkor válassz olyat, amin a pántok egymást keresztezve futnak a lábadon.

A második képről nem igazán tudok véleményt mondani. Szépek a fények, kár volt eltakarnod a szemeidet. Tudom, sütött a nap, de van erre egy "trükk": ha a szemedbe süt a nap, és fényképet akarsz csinálni magadról, akkor csukd be a szemed, és abban a pillanatban nyitsd ki, amikor kattan a gép. A ruha aranyos, bár talán már kicsit sok a vörös miatta, de a szabása illik hozzád. A hajadnak tényleg szép színe van. Talán megpróbálhatnád kicsit kócosabbá, dúsabbá tenni. A szemeid különleges formájúak, néhanapján kihangsúlyozhatnád valami erősebb színű szemceruzával.

Sok szerencsét!

2010. aug. 1. 02:06
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az arcod egyáltalán nem tetszik. De igen, pont ezért lennél jó modell, mert én ott még szép csajt nem láttam, max nagyon ritkán.. Na meg vékony vagy. Ebben sincs semmi egyedi. Fel se tűnnél az utcán.
2010. aug. 1. 08:52
 14/34 anonim ***** válasza:
78%

Nekem tetszel. Kicsit mintha itt-ott nagyon vékony lennél, de nem vagy rossz. :)

20/L

2010. aug. 1. 08:58
 15/34 anonim ***** válasza:
83%
Modelles és ízléses,nem kirívó kép.
2010. aug. 1. 09:20
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy szép,az utolsó képeden egyáltalán nem látok benned semmi szépet, de ezzel nem akartalak megsérteni:( :)
2010. aug. 1. 09:25
 17/34 anonim ***** válasza:
86%

"Csak megszeretném tudni,hogy a szépségideálba tartozok-e,vagy épp ellenkezőleg?!"

Nem értem, miért kérdezed, amikor egy régebbi kérdésben kifejezetten szépnek nevezted magad, és még képet is linkeltél..

Nekem amugy nem tetszik az arcod...

2010. aug. 1. 09:25
 18/34 anonim ***** válasza:
76%
igen szép vagy és egyszerű, nem vagy mű és ezt tartsd is meg
2010. aug. 1. 09:27
 19/34 anonim ***** válasza:
70%
Szép vagy, de a szemöldököd nem tetszik.
2010. aug. 1. 09:36
 20/34 anonim ***** válasza:
70%

nagyon szép vagy! irigykedek :S

22L

2010. aug. 1. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!