Véleményt kérnék a képeimre?!
Felrakok két szerkezetlen képet.Csak megszeretném tudni,hogy a szépségideálba tartozok-e,vagy épp ellenkezőleg?!
Ám nem kell lehordani,vagy mittudomén :]
Őszinte leszek veled, nem az a nő vagy akik után sztem megfordulnának a pasik az utcán vagy a strandon, és a kocsiból se készteted őket dudálásra.
Sőt még egy építkezésen sem lenne sikered.
DEE!!!
Pont az ilyen érdekes arcú lányokban szokták meglátni a modellügynökök a lehetőséget.
Mert karakteres arcod van, ezért egy két jó beállás, haj smink és akár még kereshetnél is a külsődből.
Igen eredeti,büszke vagyok rá. :D
Ám nagyon hasznos válaszokat kaptam.Kösözönöm!
Főleg az elsőnek köszönöm,mert tényleg ajánlották már a modellkedést meg stb. de én egyenlőre még a "sulistanulósdoktorátus" lány vagyok. :D
De azért,megéri átgondolni.
szép vagy, és az első nagyon jól írta, hogy jó modell lehetnél, van benned valami ami a mai lányokból hiányzik...
persze a tanulás mindenek előtt, mert a modellkedésből nem lehet megélni nálunk.
15 :D
És félév múlva Németországba költözök,szóval,ott nagyobb lesz az esély a modellkedésre :]
Szerintem van benned valami. Az első kép meg nagyon jól sikerült, ahogy a hajad az arcodban, meg hogy fekete fehér. Szerintem nem vagy csúnya.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!