Lányok! Tényleg igénytelenség, ha nem szőrtelenítjük a lábunk?
Én csak térdtől lefelé borotválom, mert a combomon, olyan kis pici, és szőke, hogy csak akkor látszik, hogy van, ha rá tűz a nap.
De ma, jöttem haza, és egy vadidegen 17év körüli lányka megszolalt a buszon, hogy milyen igénytelen vagyok, meghogy nem ismerem a borotvát?
Nem is tudtam mit reagáljak a csajnak.
Megnéztem a képet, hááát mit mondjak...
Elég taszító számomra férfi szemmel.
Ne a kislányok véleményéte adj(ők majd későb rádöbbennek miért is vannak egyedül, ha hasonlóan néznek ki..) mert gondolom férfiaknak akarsz tetszeni.
Akkor az ő véleményük legyen mérvadó.
F
F
amúgy odaírta, hogy fiú. szóval. a lényeg, hogy nekem jobban bejönnek a szőrtelen csávók (ezt azért is írom, hogy bosszantsam az itteni bagázst), de ne egy 17éves luvnya döntse már el, hogy mi az igénytelen és mi nem. Az ilyenek arcán áll 3centiben az alapozó és ha arcot mosnak lejön a szemöldökük.
Most vagy én nem látok rendesen a sok telefonozástól, vagy nincs is szőr azon a lábon. :D
Nekem ilyen a combom, s nem borotválom. Pláne nem egy 17 éves plázacica miatt.
19L
Pacsi :) szerintem ezek nem olyan vészesek. Mármint ha, hosszú fekete lenne, azt mondom oké, de így hogy szőke... 😁
Van rajta, de olyan kis pihék inkább, és tényleg csak akkor látszik, ha rásüt a nap :)
Én évek óta minimálisan borotválom magam lábon.Igénytelenség akkor lehet, ha nem tisztálkodsz,mosol fogat vagy hajat, nem vágod a körmöd stb. A szőr akár tetszik, akár nem egy testi védelem, amit érdemes megfontolni, hogy télleg le szeretnéd vágni ezt a védelmet?
30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!