Ebben az esetben igénytelenség, ha borotvával szőrtelenítek?
17 éves lány vagyok. Igyekezek ápolt lenni.
Mindenhol borotvával szoktam szőrteleníteni. A hónaljam, mikor leszedem a szőrt, sima, de látszik, hogy ugye alatta fekete. Utána pár órára(mondjuk ha 11-kor szőrtelenítek, akkor olyan 16-17 fele)látszik, hogy kijöttek a fekete "tüsik". Mindig leborotválom, ha megyek valahova, de ilyen az eredmény, emiatt felemelni se merem a karomat. Fiúk, lányok, ez igénytelenségnek számít?
Másra nem szeretnék áttérni, csak ha ez nagyon igénytelen(a gyantát és epilátort értem ezek alatt).
Értem én, hogy 17 éves vagy, befolyásol a média, meg minden... de ez már kicsit sok nekem.
Igénytelenség, ha mocskos vagy, gyászkeretes a körmöd, zsíros a hajad, és szaglasz, mint az 5 napos döglött hal.
Kicsit necces, ha felemeled a karod, és egy komplett pulikutya les vissza. De hogy természetes módon nő a szőröd... ez már nevetséges. Ha megnézed, másnak is ilyen, tökéletesség csak a photoshop után létezik, igen, még a hónaljakat is retusálják.
Amúgy ha ennyire zavar a dolog, akkor gyantáztasd le, nem kell utána naponta vacakolni vele, aminek valószínűleg a bőröd is hálás lesz, és szebb az eredmény. Ha ez tényleg ilyen komoly probléma az életedben, szerintem megéri azt az 1200 forintot havonta.
Köszönöm a válaszokat!:)
Igen, tényleg én sem értem magamat. Igazából azért éreztem "igénytelenségnek", mert egyszer a barátom közölte, hogy had nézze meg a hónaljamat. Én meg nem értettem, hogy mi a baja. És addig nem hagyott békén míg meg nem nézhette. És én tudtam, hogy azért nézi meg, hogy szőrös-e. Ezek után meg nem értettem semmit, de elkezdtem kínosan érezni magamat, és azóta ha hozzá megyek mindig figyelek arra hogy 10000%-ig sima legyek.:D
Nem igénytelenség, ez természetes jelenség azoknál, akik borotvát használnak. Évekig én is borotváltam, aztán idén egy hirtelen ötlettől vezérelve kipróbáltam a hónaljamon is az epilátort. Nos, az első alkalommal kegyetlenül fájt, folyt a könnyem és picit vérzett a hónaljam. De egy óra múlva már semmi nem látszott, nem volt piros meg semmi. És kárpótolt a fájdalomért, hogy 2 hétig nem volt gondom a szőrtelenítéssel, utána is csak szemöldökcsipesszel kiszedtem a pár szál szőrt, ami már nőtt vissza. :)
Szóval hosszútávon mindenképpen jobb a gyanta vagy az epilátor, de az sem igénytelenség, ha borotválod.
Ez szinte minden második embernél így van. Nem kéne hogy érdekeljen egy mm-es szőr. Semmiképp nem igénytelenség, max akkor az ha büdös, koszos is mellé.
Mondjuk nem tudom mi baj a gyantával, semmivel nem tart tovább felkenni és letépni, mint borotválni. És az eredmény szebb és hetekig tartó.
KÖSZÖNÖM!!! MEgnyugodtam!:)
Igazából kiszeretném próbálni a gyantát, az epilátort, de nem merem. Vagyis ezt sajnos hosszú lenne elmagyaráznom, de mondjuk egy-két éve múlva már használnám.:)
De most inkább ha lehet a borotvánál maradnék, és így merek is! Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!