Ez igénytelenség lenne?
Figyelt kérdés
Az igénytelen vagy bármi okból rossz lenne, ha ugyanazzal a borotvával, hajnyíróval borotválnám a hónaljamat és az intim szőrzetemet (F)? Az arcra nyilván külön borotvafejet használok, de a többi részre Ti egyet vagy többet?2012. jún. 4. 14:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem igénytelenség, a nők is egy borotvával szedik le magukról a szőrt mindenhonnan. Ismerek olyan lányt, aki a pasija borotváját használja, mert szerinte az jobb... na ez már nem túl higiénikus.
2/4 anonim válasza:
Én lány vagyok, és egy borotvát használok mindenhova. Nem értem miért lenne ez gond, zuhanyzás közben úgy is tiszta vagyok. :D
3/4 anonim válasza:
Nem igénytelenség, szinte mindenki így csinálja.
4/4 anonim válasza:
én anyám második férjének a borotváját használom az intim szőrzetem eltávolítására. még nem jött rá ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!