Szerinted "igénytelenség" megőszülni?
Miért néznek csodabogárként arra, aki nem akarja festeni a haját és szép lassal, az évek során (ahogy a természet/gének "akarják"... akár már 30 felé) megőszül?
Igénytelen az, aki bár ápolja a haját (formája van... nem zsíros, koprás... nem töredezett) de őszül?
szerintem sem igénytelen, sőt nekem tetszik is
18/L
Nekem maga a folyamat nem tetszik. Amikor már a nagyja ősz, akkor nem gond, de addig nem szép.
Persze nem muszáj rögtön festékekkel kenni, anyukám például hennát használ rá. Ez csak annyit csinál, hogy egy kicsit sötétebbnek látszanak az ősz szálak, így nem annyira feltűnő, nem lesz olyan "pókhálós". Ha megőszült, akkor majd abbahagyja.
De szerintem azzal sincs baj, aki idősen festi. Nagymamám 74 éves és a mai napig festett haja van. Egyszer lenövesztette, de nem tetszett neki. Viszont nem piros meg hupililára festi, hanem halványszőkére, alig üt el az ősztől, csak szebb.
Magával az őszülés folyamatával egyébként szerintem nincs gond (az az egyéni véleményem, hogy a pókhálós stádium nem tetszik), csakhogy ma mindenki fiatalabbnak akar látszani. Ezért is festik a nők a hajukat.
öö... nem értem, igénytelenség lenne egy természetes folyamat?
szerintem az sokkal inkább igénytelenség, ha valakinek rikító haja van, de már legalább 4-5 cm lenőtt az eredeti (mellesleg durván elütő) hajszínétől.
én biztos nem hagynám őszen, még idős koromban sem (talán, mert nagymamámtól ezt látom), de ettől még mindenkinek joga van eldönteni, hogy szeretné hordani a haját. ha az ősz tetszik neki, akkor viselje úgy, nem igénytelen, csak ha egyébként sem mossa/ápolja
Édesanyám 57 éves. A múltkor én kértem, h fesse már be, mert olyan elhanyagolt. Már eléggé őszül, de koránt sem teljesen. Itt nem az a gond, h pókhálós lenne, hanem h olyan össze-vissza ősz. Semmi logika nincs benne, csak mint egy jól elrontott melír.
Én szeretem az ősz hajat, most pont nagyon világos, szinte fehér szőkét szeretnék magamnak. Alig várom, h már ne kelljen festenem. De igen, ahogy írták előtte is, ma mindenki fiatalabbnak szeretne látszani, és az őszülő haj jobban öregít, mint a teljesen ősz. Anyumra is volt, aki azt hitte a nagymamám. Hiába arcra nem olyan öreges, a haja festetlenül öregítette.
Szóval nem igénytelen, aki nem festi, csak nem érdekli mások vélemény, plusz nem akar fiatalabbnak látszani.
Jah, és 34F! Ne zavarjon, h őszülsz. Egy pasi csak sármosabb lesz tőle!
Pl.: [link]
Kinek ne tetszene?!
És nemrég hallottam egy fodrásztól, h van vmi speckó technika az ilyen őszes haj festésére. Mármint, h sokan kérik, h fessék ilyen színűre az ősztelen hajukat! Neked ingyen van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!