Az összefogott haj az a lustaság, igénytelenség?
Akik sose engedik ki.
Azért mert lusták beszárítani, kivasalni, behullámosítani, kreppelni, vagy akármi?
Csak megfogják, összefogják, azt jónapot?
Nem akarnak 1 percet se veszőődni a hajukkal?
Nekem volt egy osztálytársam 2 évig, aki a 2 év alatt mindig ugyanúgy fogta össze a haját. Nála mondjuk lehetett látni, hogy nem érdekli, milyen a haja. Reggel felkel, megfésülködik, összefogja oszt jó napot.
Pedig szép hosszú, természetes hullámos haja volt, amit ha megfelelő sampont és balzsamot használna, gyönyörűen ki tudna emelni. De őt sosem érdekelték az ilyenek, mint ahogy az sem, hogy mit vesz fel.
Nekem ő kicsit igénytelennek tűnt, mert sokszor tényleg úgy öltözött fel, hogy más még otthon sem biztos, hogy felvenné azt, a haját sem engedte ki sosem meg semmi.
Az viszont szerintem nem lustaság kérdése, hogy valaki vasalja, hullámosítja, kreppeli, beszárítja a haját vagy sem. Sokan egyszerűen csak hagyják eredeti állapotukban a hajukat, mert fontosabb nekik, hogy egészséges hajuk legyen, minthogy mindig divatosak legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!