Az összefogott haj az a lustaság, igénytelenség?
Akik sose engedik ki.
Azért mert lusták beszárítani, kivasalni, behullámosítani, kreppelni, vagy akármi?
Csak megfogják, összefogják, azt jónapot?
Nem akarnak 1 percet se veszőődni a hajukkal?
Ezt én nem értem. Az mitől igényesebb, ha valakinek ki van engedve? Rengeteg lányt látok az utcán, akinek be van festve a haja, ki van vasalva, ki van engedve, közben meg tisztára el van vékonyodva a vége és törött. És nem, még sosem láttam olyat, aki napi szinte formázza a haját, hosszú is neki és egészséges. Összefogva és kiengedve is lehet igénytelen egy haj, ha zsíros, korpás, lenőtt a festés, kócos, töredezett, stb.
Elmondom neked, hogy az enyém 99%-ban kontyban van. Nem mindig ugyanolyan kontyban, sokfélét tudok, mindig variálok vele és szép kiegészítőket, hajpántokat is teszek fel. Egy kontyot (nem azokra a fejtetőre gumizott teniszlabdákra gondolok) is időbe telik megcsinálni, és attól, hogy össze van fogva a hajam, még naponta 2-3x megfésülöm, használok rá mindenféle ápoló sprayt és szérumot. Szerintem én sokkal többet foglalkozok a hajammal, mint akárki a környezetemben, akinek mindig ki van bontva. Én azért nem bontom ki, csak nagyon ritkán, mert:
1, kibontva sokkal hamarabb töredezik a vége és szárad ki
2, egy jóval fenék alá érő haj nem arra van kitalálva, hogy kibontott hajjal dolgozzak, vásárolja, stb.
3, az emberek állandóan megbámulják és volt, hogy szó szerint körbevettek az utcán, és kiselőadást kellett tartanom nekik, hogy mivel ápolom, hogy ennyire egészséges, dús és hosszú. Az egyik saroktól a másikig nem jutok el a városban, hogy valaki ne kommentálná akár szemtől szembe, akár a hátam mögött (szerencsére mindig csak dicsérik és soha nem mondanak negatív dolgokat). Ez egy idő után még így is nagyon fárasztó, és amúgy is az a fajta vagyok, aki nem szeret a figyelem középpontjában lenni.
Egyébként meg ha nekem megadatott a számomra teljesen megfelelő hajtextúra, hogy az egész hossza nagyon szépen egyenletesen hullámos, a vége pedig nagy loknikba göndörödik. Más mit össze szenved és göndöríti a haját, hogy ilyen legyen, akkor én meg vasaljam az enyémet, amitől tönkre is megy?
én hajam hullámos és a göndör kettőse igazából
hátam közepéig ér. kiengedve is hordos, összekötve is felkontyolva is .
egyáltalán nem igénytelenség az össze fogott haj, azért azzal is vesződni kell hogy normálisan álljon
bár én azt vettem észre, hogyha otthonra csak úgy felkötöm tükör és minden nélkül jobban szokott kinézni, mint amikor mennék valahova.
énse szoktam vasalni, csak néha, hajvasalóm nem a legjobb nem egyenesiti ki sik egyenesre, csak annyira szoktam hogy átmegyek rajta 1-2x de akor még nem vasalja ki, hanem kiegyenlítem hogy a hullám normálisan álljon..
Nem lehet azt mondani, hogy akinek össze van fogva a hosszú haja, az egyértelműen lusta, de van olyan hosszú hajú, aki tényleg lustaságból gumizza el a haját...
Ismerek olyan nőket, akiknek gyönyörű hajuk van, mégis mindig! el van szorosan gumizva. Akkor már inkább legyen rövid frizurájuk, könnyebb kezelni és nem néz ki úgy, mint ha úszósapka lenne a fejükön. (egy szorosan hátragumizott lófarok frufru nélkül csak igen kevés embernek áll jól!)
Nem lehet általánosítani. Nem mondhatjuk, hogy minden lófarkas igénytelen, és fordítva sem igaz.
Én csak azt nem értem, ha valaki mindig elköti a haját, mert máshogy zavarja, az miért nem vágat egy frizurát, amit nem kell gumizni és akkor is jó? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!