Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Tényleg igénytelenség,...

Lányok! Tényleg igénytelenség, ha nem szőrtelenítjük a lábunk?

Figyelt kérdés

Én csak térdtől lefelé borotválom, mert a combomon, olyan kis pici, és szőke, hogy csak akkor látszik, hogy van, ha rá tűz a nap.

De ma, jöttem haza, és egy vadidegen 17év körüli lányka megszolalt a buszon, hogy milyen igénytelen vagyok, meghogy nem ismerem a borotvát?

Nem is tudtam mit reagáljak a csajnak.

2020. jún. 16. 17:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem igénytelenség, a 17 éves leányka pedig egy emeletes paraszt volt.
2020. jún. 16. 17:44
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
Ez mindenkinek a magánügye. Nem igénytelen, ha neked így jó, hagyd a francba
2020. jún. 16. 17:46
 3/26 anonim ***** válasza:
3%
Elég igénytelen
2020. jún. 16. 17:58
 4/26 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem messze van az igénytelenségtől a testszőr bármilyen mennyisége, csak sajnos a legtöbb lányba az van belenevelve, hogy a hajukon, és a szemöldökükön kívül egy szőrszál se legyen a testükön. Én is csak ezért borotválkozom, mert félek az ilyen esetektől.
2020. jún. 16. 18:02
 5/26 anonim ***** válasza:
98%

Szerinten ez nem az a kategória amire azt lehet mondani ,hogy igénytelen.

Én is azérr borotválkozon töbnyire mert "illik". Sajnos a bőröm elég érzékeny és kipattog.

2020. jún. 16. 18:24
 6/26 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ha te nem szeretnéd, nem szükséges leborotválni. Ahogy te jónak érzed!
2020. jún. 16. 19:32
 7/26 anonim ***** válasza:
15%

És milyen igaza volt a lánykának.

F.

2020. jún. 16. 19:43
 8/26 anonim ***** válasza:
5%

Elég homok benyomást kelt nőknél a szőr.

Tudod! Olyan mikor a csupasz fiúknak írják/mondják ugyanezt.

Jaaa! Hogy nőkkel nem szabad őszinte és sértő lenni!

Akkor most had hazudjak neked úgy mint a többi aki csak azt írja amitől megnyugszik a lelked.

Áhhh! Semmi baj, miért lenne már igénytelen, egy női láb szőrösen a legszexibb. Ne viccelj már, pont egy férfi lábra emlékeztet.

2020. jún. 16. 19:49
 9/26 Sunshinedoll ***** válasza:
85%

Nem igénytelen. Teljesen természetes dolog a szőr, a világon mindenkinek van. Ha gáz lenne, a Jóisten nem így akarta volna :D

Ha pedig az én szőke lábszőröm igénytelenség, akkor a férfiak lábán lógó fekete kolonc is :D

Ennyike.

2020. jún. 16. 20:48
 10/26 anonim ***** válasza:
7%

9.

Elvagy tévedve!

A férfiak szőrösek mert férfiak, csupaszon hogy néznének ki?

Láttad a véleményeket gondolom amiked itt írtak a kislányok erről a témáról amikor egy pasi kérdezte,hogy milyen lenne ha leborotválná a lábát.

2020. jún. 16. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!