Lányok! Tényleg igénytelenség, ha nem szőrtelenítjük a lábunk?
Én csak térdtől lefelé borotválom, mert a combomon, olyan kis pici, és szőke, hogy csak akkor látszik, hogy van, ha rá tűz a nap.
De ma, jöttem haza, és egy vadidegen 17év körüli lányka megszolalt a buszon, hogy milyen igénytelen vagyok, meghogy nem ismerem a borotvát?
Nem is tudtam mit reagáljak a csajnak.
Szerinten ez nem az a kategória amire azt lehet mondani ,hogy igénytelen.
Én is azérr borotválkozon töbnyire mert "illik". Sajnos a bőröm elég érzékeny és kipattog.
És milyen igaza volt a lánykának.
F.
Elég homok benyomást kelt nőknél a szőr.
Tudod! Olyan mikor a csupasz fiúknak írják/mondják ugyanezt.
Jaaa! Hogy nőkkel nem szabad őszinte és sértő lenni!
Akkor most had hazudjak neked úgy mint a többi aki csak azt írja amitől megnyugszik a lelked.
Áhhh! Semmi baj, miért lenne már igénytelen, egy női láb szőrösen a legszexibb. Ne viccelj már, pont egy férfi lábra emlékeztet.
Nem igénytelen. Teljesen természetes dolog a szőr, a világon mindenkinek van. Ha gáz lenne, a Jóisten nem így akarta volna :D
Ha pedig az én szőke lábszőröm igénytelenség, akkor a férfiak lábán lógó fekete kolonc is :D
Ennyike.
9.
Elvagy tévedve!
A férfiak szőrösek mert férfiak, csupaszon hogy néznének ki?
Láttad a véleményeket gondolom amiked itt írtak a kislányok erről a témáról amikor egy pasi kérdezte,hogy milyen lenne ha leborotválná a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!