Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek nőn a szőr...

Férfiak, nektek nőn a szőr egyenlő az igénytelenséggel?

Figyelt kérdés

Személyes okból kérdezem, de szerintem vannak sorstársaim ebben a helyzetben.

Erős, sötét szőröm van, ráadásul baromi sok helyen (kar, láb, has, fenék, intim területek, még a mellemen is vannak pihék). Évek óta gyantázok, de egyszerűen néha nincs időm és pénzem mindenhol letépni, de tényleg igyekszem.

Nemrég megkaptam egy ismerős férfitól, hogy igénytelen és undorító vagyok. Mindenkinek nagyon zavaró a szőr?

2017. aug. 1. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Csak amennyire a nőknek az egy férfi ápolatlan arcszőrzete, loboncos haja.
2017. aug. 1. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Úgy szép az ember, ahogy a természet megalkotta. A borotválás ostoba és egészségtelen divat.
2017. aug. 1. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, de azért ne öltsön extrém méreteket... :D
2017. aug. 2. 09:35
 4/4 anonim válasza:

Számomra csak ott zavaró, ahol komolyabban találkozik a számmal. Puszi vagy ilyesmi közben természetesen fel sem merül bennem ez a dolog.

Látványra pedig egyáltalán nincs gondom vele, fel sem figyelek rá jóformán. De ha mégis, akkor több, mint valószínű, hogy a combon tűnik fel.

Szóval, ha valahol gyantázol, akkor ott csináld :]

2017. aug. 2. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!