Hogy borotváljam le az intim testrészt? 14L
Figyelt kérdés
Eddig csak a bikini vonalam szedtem le mindig, de ki is pattogott elég rendesen.
Most egy kicsit többet akarok leszedni, de mivel csináljam, hogy ne pattogjon ki? (Gyanta nem jöhet szóba allergia miatt)
Ti mennyi időközönként szoktátok borotválni/gyantázni?
Normális válaszokat küldjetek, köszi!
2017. júl. 9. 09:43
1/3 anonim válasza:
Még ha ki is pattogsz tőle, akkor is a borotvát ajánlom. Szerintem ez az egyetlen értelmes és nem fájdalmas, jó eredményt "okozó" módszer. SZerintem amúgy ez a bőrirritáció is el fog múlni, ha többször borotválod. Egyébként én előtte elektromos borotva keskeny szélű részével vagy ollóval is le szoktam vágni segítségképpen, ha már nagy a muff. :))))
2/3 anonim válasza:
Ollóval vágd le ha már olyan nagy. És utánna könnyebb leborotválni. De eléggé fura érzés lesz majd amikor kezd visszanőni a ször.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem baj az. Valamennyit muszáj borotválni belőle!
Köszi
2017. júl. 10. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!