Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy borotváljam le a bikini...

Hogy borotváljam le a bikini vonalam úgy hogy utánna ne pattogjak ki?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam de mindig kipattog. Hétvégén megyek barátommal és szüleivel strandra és nem akarom hogy csúnya legyen. Valaki tud valami jó tippet ami neki is bevált??
2016. aug. 1. 13:39
 1/3 anonim válasza:
Nem szabad a borotvát szörrel ellentétesen húzni, hanem egyirányba vele. Szép simára borotválja, de nem irritálja a bört. Évek óta így csinálom. Pluszz jó minöségü borotvahab vagy zselé.
2016. aug. 1. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos aki arra hajlamos, annak ki fog pattogni.

Én próbáltam a szőrrel egyirányba meg visszafelé is, mindenhogy kipattogok. Gyakran kell radírozni a bőrt, illetve próbáld meg utána bekenni neogranormon krémmel. Nekem úgy 1-2 napig kibírja, utána kipattog, de legalább amíg a strandon vagy, hátha jó lesz:)

2016. aug. 1. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem probald ki az intim gyantat eloszor faj mar akinek nem egyforma a fajdalom tures az embereknel de sokkal jobban megeri mivel nem pattogzik ki tole a bor,sima lesz es vagy 1honapig nem no vissza a szor.
2016. aug. 1. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!