Lányok! Tényleg igénytelenség, ha nem szőrtelenítjük a lábunk?
Én csak térdtől lefelé borotválom, mert a combomon, olyan kis pici, és szőke, hogy csak akkor látszik, hogy van, ha rá tűz a nap.
De ma, jöttem haza, és egy vadidegen 17év körüli lányka megszolalt a buszon, hogy milyen igénytelen vagyok, meghogy nem ismerem a borotvát?
Nem is tudtam mit reagáljak a csajnak.
Szerintem a kérdező lány...
Basszus, szedd már össze magadat! Nehogy már vadidegenek mondják meg mi a jó neked!
Annyira szőrös, amennyire neked jólesik.
25N
17!
Nem jól megnézte a kérdezőt, hanem valószínűleg akkora szőrszálak lehetnek rajta , hogy messziről kiszúrta a kislány.
Lattad a képet amit az imént mutatott a kérdező, még közeli kepen is alig látszó pehely szőrszáli vannak
Megnéztem a képet. Atya ég! Ezért beszólni? Nem semmi milyen emberek vannak. Igazán aljas húzás volt.
Azt ajánlom sürgősen kezd el figyelmen kívül hagyni ezeket a majomházból szabadult önjelölt véleményhuszárokat, mert még találkozni fogsz sok ilyennel életed során.
Esetleg ha lesz/van fiúd, vele megbeszéled ezeket a szőrzetet érintő témákat, de rajta kívül másnak az égvilágon semmi köze hozzá.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!