Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Tényleg igénytelenség,...

Lányok! Tényleg igénytelenség, ha nem szőrtelenítjük a lábunk?

Figyelt kérdés

Én csak térdtől lefelé borotválom, mert a combomon, olyan kis pici, és szőke, hogy csak akkor látszik, hogy van, ha rá tűz a nap.

De ma, jöttem haza, és egy vadidegen 17év körüli lányka megszolalt a buszon, hogy milyen igénytelen vagyok, meghogy nem ismerem a borotvát?

Nem is tudtam mit reagáljak a csajnak.

2020. jún. 16. 17:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem ha nem látszik, akkor nem gáz. De ha tényleg olyan kis ritka, szőke pihés lenne, akkor nem vette volna észre. Nem az igénytelen rá a legjobb szó, de aki foglalkozik ezzel, aszerint igenis gáz ha szőrös lábbal járkálsz, én pl biztos, hogy nem tenném. Ha téged nem zavar, akkor ne zavarjanak a beszólások se, bár ritka az ilyen paraszt aki ezért beszól, ne törődj vele.
2020. jún. 16. 21:38
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Lehet csak nekem nem esett le mert látom hogy minden eddigi válaszolónak valószinűleg igen de a kérdező most férfi vagy nő?
2020. jún. 17. 00:22
 13/26 anonim ***** válasza:
9%
Nekem se tetszene, ha nem borotválod akkor hordj harisnyát.
2020. jún. 17. 08:01
 14/26 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem a kérdező lány...

Basszus, szedd már össze magadat! Nehogy már vadidegenek mondják meg mi a jó neked!

Annyira szőrös, amennyire neked jólesik.

25N

2020. jún. 17. 09:51
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom ki hogy van vele, de engem elborzaszt, ha egy férfi borotválja a lábát... legyen szőrös!!! Nekem csak az a vonzó...
2020. jún. 17. 11:44
 16/26 A kérdező kommentje:

Lány vagyok. És ilyen a combom

[link]

2020. jún. 17. 14:51
 17/26 anonim ***** válasza:
97%
Pff, az a bige jól megnézhetett, ha egy ennyit észre vett rajtad... semmi köze nincs hozzá ! magát minősíti, ha ez a legnagyobb problémája az életben.
2020. jún. 17. 15:09
 18/26 anonim ***** válasza:
10%

17!

Nem jól megnézte a kérdezőt, hanem valószínűleg akkora szőrszálak lehetnek rajta , hogy messziről kiszúrta a kislány.

2020. jún. 17. 15:46
 19/26 anonim ***** válasza:
97%

Lattad a képet amit az imént mutatott a kérdező, még közeli kepen is alig látszó pehely szőrszáli vannak

2020. jún. 17. 16:06
 20/26 anonim ***** válasza:
97%

Megnéztem a képet. Atya ég! Ezért beszólni? Nem semmi milyen emberek vannak. Igazán aljas húzás volt.

Azt ajánlom sürgősen kezd el figyelmen kívül hagyni ezeket a majomházból szabadult önjelölt véleményhuszárokat, mert még találkozni fogsz sok ilyennel életed során.

Esetleg ha lesz/van fiúd, vele megbeszéled ezeket a szőrzetet érintő témákat, de rajta kívül másnak az égvilágon semmi köze hozzá.

25N

2020. jún. 17. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!