Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem érdeklődnek a...

Kornikus00 kérdése:

Miért nem érdeklődnek a csajok? Csúnya lehetek

Figyelt kérdés
Mondanátol őszinte véleményt a külsőmről? Hogy áldoznátok e időt és energiát rám netes ismerkedésen. Beszélgetnétek velem, vagy nem. Kérhettek képet, de csak ha őszinték vagytok.
2020. ápr. 28. 00:22
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

39

"En ronda vagyok megis sikeres minden teren pedig nem voltam gazdag sem."

Ki beszélt itt gazdagságról? Én biztos nem! Nem vagy egy kicsit te eltévedve? Nem lehet az hogy csak magad látok rodnának? Ami egy férdinek romda, az nem boztos, hogy a nőnek is! Te férdiszemmel meg mondod a frankót, hogy jó a konézetem? Nézz női szemmel, de úgy meg nem tudsz!

2020. ápr. 29. 15:07
 42/51 A kérdező kommentje:

40.

Akkor viszonz ez a barátod bizony nem volt átlagos! Tudod 2 féle ember létezik: akik bejönnek a nőknek, és akik nem! Én a nemhez tartozok! És nem tudtok engem megnyőzni. Tudjátok mikor győzödnék meg? Ha egy nő érdeklődést mutatna ha legalább kezdeményezek. De ilyen nem volt, nem is lesz!

2020. ápr. 29. 15:10
 43/51 Miss Endzsi ***** válasza:
Ha nem lenne barátom, és nem ilyen lenne a hozzáállásodra, akkor érdeklődnék. Szép lehet a lelked, csak sajnos túl magas hőfokon mosták át a búrád. A nők pedig 20-on felül nem szeretnék már ilyenre időt pazarolni, hogy önbizalmat szolgáljanak a párjuknak. Szexuálisan is lohasztó, ha egy tinit kell pátyolgatni. De én hiszek benne, hogy nem vagy messze önmagától.
2020. ápr. 29. 16:45
 44/51 A kérdező kommentje:
Az gondoltok amit akartok! Én a valóságnak hiszek és amit érzékelek.
2020. ápr. 29. 16:52
 45/51 Miss Endzsi ***** válasza:
Pontosan ez a valóság, agymosott lettél, amíg magadban nem oldod fel ezeket a gátló programokat, addig nem, hogy normális nőd nem lesz, de még a kvák is kerülni fognak továbbra is.
2020. ápr. 29. 17:02
 46/51 A kérdező kommentje:
Akkor nem lesz erre már rég rájöttem.
2020. ápr. 29. 17:32
 47/51 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, mert én sem kellek egy lánynak sem...... Csak én átlag alatti vagyok.... Komárom-Esztergom megyében élek és még nekem sem volt barátnőm...... A legjobb esetben is MAX csak barátként könyveknek el......... Amikor annak idején itt képet küldtem magamról, akkor nekem sem írtak vissza, de akik mégis írtak, azoktól azt a választ kaptam, hogy "Semmi gond.." nincs a külsőmmel, természetesen ismerkedni ők sem akartak..... A társkereső oldalakon sem írnak vissza, már egy "Szia..." után letiltanak....... Sajnos ezt tapasztalatból írom, de aki nem néz ki jól, az csinálhat bármit, öltözködhet bárhogy, ha nem néz ki jól, akkor esélye sincs.... Ma is letiltott egy lány, miután képet küldtem neki, pedig állítása szerint nála a belső volt a fontos....... Idén leszek 24 éves és még egy barátnőm sem volt.... Általában azzal nyugtatnak itt a lányok, hogy majd csak lesz egyszer valaki, akinek az esete leszek, de csak reménykedhetek....... 23/F
2020. máj. 6. 22:39
 48/51 A kérdező kommentje:
Megértelek ugyanígy vagyok. Küldenél egy képet?
2020. máj. 6. 23:17
 49/51 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagyon ronda vagyok.

20F

2020. máj. 9. 14:55
 50/51 anonim ***** válasza:

Pedig ez nem igaz.

Öltözködésel egy jó hajjal meg némi ápoltságal nagyon sokat lehet dobni bárki külsején.

2020. máj. 9. 17:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!