Mért van az, hogy hirdettem hogy műköröm építést vállalok, és reálisan, érdeklődnek, elküldöm az árlistám, és még vissza se írnak?
Figyelt kérdés
egyáltalán nem dolgozok drágán ...sőt!
Pl francia kicsi 3000ft + dísz
de ha elsőre jön , levonok 400ft ot
egybe színes meg 2400 a kicsi stb...
nem értem
2014. máj. 5. 18:47
1/7 anonim válasza:
van referenciád is?
mert (szép) referencia, és saját szalon nélkül, ez az ár sztem sok. ilyen ismerősnek, fű alatt dolgozó körmösök ennél olcsóbbak általában
2/7 A kérdező kommentje:
szépen dolgozok ezaz...
járok 1 napos tanfikra:S
2014. máj. 5. 20:52
3/7 anonim válasza:
Szerintem is drága. A 20 éve pályán dolgozó körmösünk kér ennyit, és neki van 6 fotóalbumnyi szépséges referenciája és hatalmas vendégköre. Barátnőm mikor elkezdte ő 2500-at kért díszítéssel együtt.
4/7 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem drága. Várostól is függ, de itt Budapesten kb. 5 ezer az épített és 2-3 ezer a gel lac. Ezek a minimum árak. Ha nincs okj-d az gond lehet, én nem szívesen mennék olyanhoz.
5/7 A kérdező kommentje:
Van okj:/
és fő város mellet vagyok
itt nálunk 5-10 ezerig is elkérnek:S
2014. máj. 8. 15:02
6/7 anonim válasza:
Szerintem az árlistád oké, lehet, hogy máshol, több helyen kellene hirdetned. Az, hogy érdeklődnek és utána nem válaszolnak az manapság én úgy látom, hogy teljesen általános, úgyhogy ezzel ne foglalkozz, lehet, hogy 10-ből egyet lehet komolyan venni.
7/7 anonim válasza:
Tudom régi kérdés de még foglalkozol műkörömépítéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!