Miért nem érdeklődnek a csajok? Csúnya lehetek
'kevés ahhoz, hogy jól mutasson'
Szóval egy párszál szőrszáltól függ hogy valakinek legyen egy kapcsolata? Na itt árultad el magad mert NEM mutat jól, ami öszinte kifezésen így hangzana: nem vagy egy vonzó férfi. És hogy szemem színe ami előnyös, hát az elszomorító. Például nekm meg a zebra színe tesztik.
#11 vagyok, meg is válaszoltad a felvetésemet. A stílusod és a kommunikációd nincs rendben. Ez taszítja a nőket, nem a külsőd.
Remélem, ez elég őszinte volt.
'11 vagyok, meg is válaszoltad a felvetésemet. A stílusod és a kommunikációd nincs rendben. Ez taszítja a nőket, nem a külsőd.
Remélem, ez elég őszinte volt.'
Te milyen stílusról beszélsz? Létezik ilyen írásban hogy stílus? Mindenkinek lehetnek rossz napjai, neked is, te is kiborulhatsz, nem vonná le hogy valójában milyen ember vagy.
Online-n nincs stílus, probáltam már normális lenni. Kedves, és volt olyan hogy tényleg jól éreztem magam a bőrömben és akkor is azt vettem észre, hogy a csajokat egyáltalán nem érdeklem és ezt az 'átlagos' külsőmnek köszönhetem. Szóval kevés már az átlagos kinézet hogy komolyan vegyenek főleg online-on. De te is mindenbe belekötöttél, (hiába csaj jó indulattal) még a kis arcszőrzetem be is, és semmi pzizívumot nem adtál, mer nem tudsz, mivel nem találtál. Helyette a szemem színét mondtad előnynek, de olyan szemszín nem csak nekem van. Külsőn múlik minden embernek a jövője az élete, minden a kinézetén múlik. És hiába tesz érte ha levegőnek nézik. És bocsi de ebbe én beletörődök muszály lesz. Nem lehet így élni, a legnagyobb negatívum bennem az hogy curvára szarul esik milyen felszínes világ van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!