Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem érdeklődnek a...

Kornikus00 kérdése:

Miért nem érdeklődnek a csajok? Csúnya lehetek

Figyelt kérdés
Mondanátol őszinte véleményt a külsőmről? Hogy áldoznátok e időt és energiát rám netes ismerkedésen. Beszélgetnétek velem, vagy nem. Kérhettek képet, de csak ha őszinték vagytok.
2020. ápr. 28. 00:22
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Nnnaszóval. Köszi a képet. Nem vagy csúnya. A szemed színe pl. nekem kifejezetten tetszik, de valahogy az összhatás nem jó. Ez a szőr az arcodon nem előnyös (kevés ahhoz, hogy jól mutasson), meg valahogy olyan arcot vágsz ezen a fotón, ami nem szimpatikus. De ha a stílusod, kommunikációd rendben van, akkor ez nem ok arra, hogy ne ismerkedjenek veled.
2020. ápr. 28. 11:50
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
Türelmetlen vagy :)
2020. ápr. 28. 11:50
 13/51 A kérdező kommentje:
Minek kéne jó mutatni?
2020. ápr. 28. 11:53
 14/51 A kérdező kommentje:

'kevés ahhoz, hogy jól mutasson'

Szóval egy párszál szőrszáltól függ hogy valakinek legyen egy kapcsolata? Na itt árultad el magad mert NEM mutat jól, ami öszinte kifezésen így hangzana: nem vagy egy vonzó férfi. És hogy szemem színe ami előnyös, hát az elszomorító. Például nekm meg a zebra színe tesztik.

2020. ápr. 28. 12:00
 15/51 anonim ***** válasza:
77%
Nem a külsőddel lesz a baj...írom ezt látatlanban. :I
2020. ápr. 28. 12:13
 16/51 A kérdező kommentje:
Dehogynem!
2020. ápr. 28. 12:14
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok, meg is válaszoltad a felvetésemet. A stílusod és a kommunikációd nincs rendben. Ez taszítja a nőket, nem a külsőd.

Remélem, ez elég őszinte volt.

2020. ápr. 28. 12:22
 18/51 A kérdező kommentje:

'11 vagyok, meg is válaszoltad a felvetésemet. A stílusod és a kommunikációd nincs rendben. Ez taszítja a nőket, nem a külsőd.

Remélem, ez elég őszinte volt.'

Te milyen stílusról beszélsz? Létezik ilyen írásban hogy stílus? Mindenkinek lehetnek rossz napjai, neked is, te is kiborulhatsz, nem vonná le hogy valójában milyen ember vagy.

Online-n nincs stílus, probáltam már normális lenni. Kedves, és volt olyan hogy tényleg jól éreztem magam a bőrömben és akkor is azt vettem észre, hogy a csajokat egyáltalán nem érdeklem és ezt az 'átlagos' külsőmnek köszönhetem. Szóval kevés már az átlagos kinézet hogy komolyan vegyenek főleg online-on. De te is mindenbe belekötöttél, (hiába csaj jó indulattal) még a kis arcszőrzetem be is, és semmi pzizívumot nem adtál, mer nem tudsz, mivel nem találtál. Helyette a szemem színét mondtad előnynek, de olyan szemszín nem csak nekem van. Külsőn múlik minden embernek a jövője az élete, minden a kinézetén múlik. És hiába tesz érte ha levegőnek nézik. És bocsi de ebbe én beletörődök muszály lesz. Nem lehet így élni, a legnagyobb negatívum bennem az hogy curvára szarul esik milyen felszínes világ van.

2020. ápr. 28. 12:40
 19/51 anonim ***** válasza:
Mutasd magad
2020. ápr. 28. 12:47
 20/51 A kérdező kommentje:
Miaz hogy mutasd magad? Már a válasz meg van. Bocs
2020. ápr. 28. 12:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!