Miért nem érdeklődnek a csajok? Csúnya lehetek
Jaj, megint te? :)
Az előző ilyen kérdésednél is átmentél passzív-agresszív támadó stílusba.
Nem vagy te egy kicsit depis?
Nem nézel ki rosszul, ez a kevés arcszőrzet valóban nem előnyös, a hajaddal is kezdhetnél valamit mert ez a katona/rendőr frizura senkinek nem áll jól. Vagy kopasz valaki vagy van egy normális hosszúságú haja.
Az hogy előttem leírta már más min változtathatnál, azt megkellene inkább fontolni, nem pedig fikázásnak venni. Ha annyira nem akarsz átlagos lenni, akkor fesd be pinkre a szakállad, kékre a hajad, hordj feltűnő cuccokat,vagy kövesd a legújabb trendeket és megtudsz fogni valami buta kis tini pitsát akinek a belső nem számít. Esetleg gazdagodj meg, és akkor valami luxusfeleség szintű libát is kifoghatsz akinek se a külső se a belső nem számít, csak a vastag pénztárca.
Ha úgy gondolod neked se a külsőddel, se a belsőddel nincs baj akkor talán elkellene gondolkozni azon, hogy nem a megfelelő személyeknél próbálkoztál, lehet a te szintednél feljebb vannak....
28
A hajammal nem tudok mit kezdeni hiába növesztem meg olyan ritka hogy semmi értelme. Két oldalról nem nagyom van hajam és ha megnövesztem ilyen miki egeres a fejem. Kopasz voltam már de akkor már szószerint katonásdi lennék, ráadásul voltam már kopasz hát mindenki azt mondta hogy nézek ki? Nagyon nem illik.
Milliomos meg a bödös éketbe nem leszek! Én szintemnél biztos feljebb vannak, mert nekik ilyen gondjaik nincsennek mint egy átlagos 'nem csúnya' férfinek. Depressziós lennék? Van is okom rá, sőt ha lehhe egy kis eszem és belátásom a földről is eltünnék, de remény mindig ott van az emberbe hogy hátha, de az illúció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!