Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem érdeklődnek a...

Kornikus00 kérdése:

Miért nem érdeklődnek a csajok? Csúnya lehetek

Figyelt kérdés
Mondanátol őszinte véleményt a külsőmről? Hogy áldoznátok e időt és energiát rám netes ismerkedésen. Beszélgetnétek velem, vagy nem. Kérhettek képet, de csak ha őszinték vagytok.
2020. ápr. 28. 00:22
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, megint te? :)

Az előző ilyen kérdésednél is átmentél passzív-agresszív támadó stílusba.

2020. ápr. 28. 13:31
 22/51 A kérdező kommentje:
Most mit csinnáljak ha kevesen mondtanak véleményt. 10 ből 1 ha válaszol. Muszály volt mégegyszer kì írnom. De akkor minek kérik ha nem mondják meg a véleményüket?
2020. ápr. 28. 13:40
 23/51 A kérdező kommentje:
Amúgy meg már nem érdekel ez az egész
2020. ápr. 28. 13:40
 24/51 anonim ***** válasza:
Esetleg még változtas ruházatot öltöz fiatalosan néz körbe , hogy akinek nője van az milyen ruhákat visel azzal is eszemeletlen sokat lehet dobni a ki nézeteden
2020. ápr. 28. 14:24
 25/51 A kérdező kommentje:
Az öltözékemmel semmi baj.
2020. ápr. 28. 14:30
 26/51 anonim ***** válasza:
Ha szakállad van,akkor olyan fazonra vágd ami illik az arcformádhoz,fejformához,vagy legyél borostás,az jól néz ki.Ruhából meg annyi,hogy olyat hordjál amiben magabiztos vagy,nem kell követni a trendeket ha nem akarod.Ha küldesz képet többet tudnék mondani.
2020. ápr. 28. 15:10
 27/51 A kérdező kommentje:
Most már értem miért nem érdeklem a csajokat. Átlagos vagyok még eddig mindenki azt írta. És nekik meg magasak az elvárásaik akiknél próbálkoztam, a sok ezernél. Akkor csak igaz amiket ide ki írnak hogy a csajok csak a külsőre mennek, és az átlagosok nem rúghatnak lapdába.
2020. ápr. 28. 16:22
 28/51 anonim ***** válasza:

Nem vagy te egy kicsit depis?

Nem nézel ki rosszul, ez a kevés arcszőrzet valóban nem előnyös, a hajaddal is kezdhetnél valamit mert ez a katona/rendőr frizura senkinek nem áll jól. Vagy kopasz valaki vagy van egy normális hosszúságú haja.

Az hogy előttem leírta már más min változtathatnál, azt megkellene inkább fontolni, nem pedig fikázásnak venni. Ha annyira nem akarsz átlagos lenni, akkor fesd be pinkre a szakállad, kékre a hajad, hordj feltűnő cuccokat,vagy kövesd a legújabb trendeket és megtudsz fogni valami buta kis tini pitsát akinek a belső nem számít. Esetleg gazdagodj meg, és akkor valami luxusfeleség szintű libát is kifoghatsz akinek se a külső se a belső nem számít, csak a vastag pénztárca.

Ha úgy gondolod neked se a külsőddel, se a belsőddel nincs baj akkor talán elkellene gondolkozni azon, hogy nem a megfelelő személyeknél próbálkoztál, lehet a te szintednél feljebb vannak....

2020. ápr. 28. 16:59
 29/51 A kérdező kommentje:

28

A hajammal nem tudok mit kezdeni hiába növesztem meg olyan ritka hogy semmi értelme. Két oldalról nem nagyom van hajam és ha megnövesztem ilyen miki egeres a fejem. Kopasz voltam már de akkor már szószerint katonásdi lennék, ráadásul voltam már kopasz hát mindenki azt mondta hogy nézek ki? Nagyon nem illik.

Milliomos meg a bödös éketbe nem leszek! Én szintemnél biztos feljebb vannak, mert nekik ilyen gondjaik nincsennek mint egy átlagos 'nem csúnya' férfinek. Depressziós lennék? Van is okom rá, sőt ha lehhe egy kis eszem és belátásom a földről is eltünnék, de remény mindig ott van az emberbe hogy hátha, de az illúció.

2020. ápr. 28. 17:11
 30/51 anonim ***** válasza:
ha gondolod, mutass képet
2020. ápr. 28. 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!