Miért nem érdeklődnek a csajok? Csúnya lehetek
Kérdező!
Szépség és divat kategóriában egy férfi sem kapott még pozitiv kritikát, nyugi! Akármilyen stilusa, akármilyen arcszőrzete, akármilyen frizurája volt!
Te még örülhetsz, mert az a nő éppen nem járt erre, aki ilyenkor mindenkinek az "olyan vagy, mint egy nyomi rajzfilmfigura" megsemmisitő szöveget nyomja, a srác kinézetétől függetlenül. Ha valódi emberek véleményére vagy kiváncsi, akkor javaslom, hogy az emberek kategóriában kérdezz, ugyanis a szépség ivat kategóriába nem hús-vér emberek irkálnak, hanem jellemzően totálisan elszállt libák és ficsúrok - tisztelet a ritka kivételnek!
Figyi, kérdező!
Nem rosszindulatból írunk itt. De egyszerűen támadó a hozzáállásod. Megírtuk az előző kérdésnél is, hogy teljesen oké vagy. Nem vagy csúnya, tök átlagos.
Erre nekiálltál ott is, és itt is hisztizni, hogy csak a legjobbak és legszebbek tudnak csajozni.
Épp emiatt lett írva több helyen is, hogy a hozzáállásoddal van baj. Ne okold se magadat, se pedig a külvilágot, a lányokat azzal, hogy ők az agybajosak amiért neked nincs párod. Próbálkozz és lesz. Ne itt kérj visszaigazolást, mert ez önbizalomhiányra utal. Fejleszt a kiállásodat, az önbizalmad, az önkritikád, a személyiséged. A lányoknál is igaz, hogy a külső megfog, a belső megtart. Ezzel az arccal téged nem fognak visszautasítani, csak ne támadj le senkit, ha azt írja "nem rossz". Azért írja, mert lányoknak nem könnyű és talán nem is illendő egyből azt írni, hogy "szép vagy". Ezt mondod lányra, de fiúra nem igazán.
Néhányan írtak tippeket, hogy mit csinálj. Elutasítottad többnyire őket, akkor valamilyen szinten meg vagy magaddal elégedve, és ez fontos. De igyekezz, hogy 100%-ig meglégy, a kisugárzás sokat dob az emberen. Pl a sikerre hangolva csatornán meg lehet tanulni egész jól "csajozni".
31: köszi, hogy mindenkit lelibáztál itt mindenkit, csak mert múltkor nem jöttél be nekünk a furi szakálladdal. De te is azt mondtad akkor, hogy magadnak teljesen megfelelsz. Elég lett volna ennyit írj, és jó tanácsot anélkül, hogy ledegradálsz mindenkit. Ez azért rohadtul nem volt szép tőled.
DE LÉTEZIK!!!!
Csak még nem találtatok egymásra!
Néha nehéz, de ne add fel! :)
Azt nem értem, ismeretlenül hogy mondatjátok, hogy a hozzáállásával van a baj?
Nekem is van hasonló cipőben járó rokonom, és neki sem a hozzállásával és nem is a külsejével van a baj, csak egyszerűen túl mélyérzésű, túl őszinte, túl jó ember a mai világba. Lehet, hogy a kérdező is éppen ilyen! És akkor nem vele van a baj, hanem a világgal...
36. Sajnos az átlagos külső a gond. Nem kell ide semmi meg magyarázás, csak a puszta tények. A külső meg fog, a belső megtart. De hogy tartson meg a belső, ha külső miatt erre semmi esély?
Igen, már mikor az ember sok éven át nem volt barátnője, és már hiányzik, a csók a szex, az érintés, és hogy fontos valakinek és már túl a 30-on, bizony az emberbe kavarognak az mély érzelmek, és a depresszió! Ennek az ellenszere egy barátnő, vagy figyelem, dícséret, vagy egy jó szó, de ha már ez sincs, akkor ember bizony sűlyed a mélybe. És nem tudja kiadni csak magába nyomni.
De akik jól néznek ki ilyen gondjaik nincsennek, ilyenek alapból rendben vannak mint külsőleg, mind belsőleg (kisugárzásban)
Irtam privatba is hogy semmi baj a kulsoddel.
Viszont e vagy tevedve. A noknek nem ez az elsodleges. (Nem csajokbak, hanem nôknek!)
Hanem a fellèpès, kisugàrzàs. Es ennek csak egy resze a kinezet. De a tieddel semmi baj nincs.
Ezzel a kiejelntesedde viszont igen “ Külsőn múlik minden embernek a jövője az élete, minden a kinézetén múlik.”
En ronda vagyok megis sikeres minden teren pedig nem voltam gazdag sem.
Hagyd már abba ezt a hisztit hogy átlagos vagy és ez a gond.
Te csak gyönyörű magazinból kilépett embereket látsz boldog szerelemben élni? Csak a média mutatja azt hogy tökéletesnek kell lenned külsőleg és akkor tökéletes párod és kapcsolatod lesz. Az utcán rengeteg olyan párt láthatsz akik tök átlagos, normális kinézetűek és mégis fülig szerelemesek, boldog kapcsolatban, házasságban élnek. Olyan is talál párt és boldog aki mondjuk 10ből 10 embernek nem tetszik, azt mondja nem szép vagy jóképű és jön egy 11.ember akinek ő álmai netovábbja.
Igenis a hozzáállásoddal van a baj. Ezzel az örökös depivel, az önmagad iránti elégedetlenséggel. Tanulj egy kis önbizalmat, gyakorold az önértékelést,ne a hibáid keresd, szeresd magad mert ez a kisugárzásodra is hatással van.
Saját tapasztalatból beszélek.
De egy példát is hadd írjak. Tini koromban volt egy nagyon jó fiú barátom. Állandóan depizett, mindig sírt a szája hogy ő nem néz ki jól, esélye sincs a szerelemre, nálam is próbálkozott, de nekem nem volt az esetem és amúgy is én inkább egy testvért láttam benne. Bár a kapcsolat megszakadt, néha beszéltünk csak utána, de már van egy meseszép felesége és két gyönyörű gyermeke. Pedig ő még annyira sem volt vonzó mint te (nyilván ez az én szubjektív véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!