Egy tizes skálán mennyit adnál erre a srácra? (5 alatt, vagy fölött lenne? )
10/5
Nyilván nem nulla meg egy, a nulla az a budos apolatlan dagi stb
De azért nem is túl vonzó...
17 L
wow! köszi :)
én 10/4-re tartom magam maximum.
5, de a western bajusz miatt 6 mert az egyedi.
21 L
“ De én nem a nőknek (és nem a férfiaknak) akarok tetszeni elsősorban, hanem önmagamnak!” vs. “
Egy tizes skálán mennyit adnál erre a srácra? (5 alatt, vagy fölött lenne? )
Bárki mondhat véleményt, nemet, kort légyszi irjatok!”
Amúgy hányadik kérdésed is ez?
Aha, értem. Szóval szerinted vagy önálló egyéniség vagyok, és akkor nem is kommunikálok senkivel, és senki másra nem vagyok kiváncsi, vagy ha kommunikálok, és kiváncsi vagyok másokra, akkor automatikusan befolyásolhatónak kell lennem, és úgy csinálni mindent, ahogy másoknak tetszene.
Sz@r lehet ilyen fekete fehéren gondolkodni...
Van olyan is ám, hogy valaki határozott önálló egyéniség, aki azért kilá az egója mögül és társas lényként viselkedik...
10/ 1
Nem áll jól a bajusz. Nem azért nem tetszik, mert nem ez a trendi, hanem egyszerűen béna hozzád.
67. Válaszoló vagyok
Hozzá tenném még, hogy nem lennél ronda férfi, ha leszednéd az arcszőrzetet vagy kezdenel vele valamit.
20/L
Ha neked ez a stílus tetszik, és így vagy önmagad, akkor ne változtass a szakálladon!
Viszont a szemöldöködre tett tanácsokat szerintem megfogadhatnád. Nem azzal van a baj, hogy erős. Valóban, azoknak a színészbálványoknak is az, akiket küldtél. Viszont a tieid túlságosan közel vannak egymáshoz!
Már majdnemhogy összeérnek. Ez így nagyon természetellenes hatást kelt. Nézd meg, hogy a szemed belső zugától mérve még milyen hosszasan elér a szemöldököd. Valóban, emiatt rögtön felhívja magára a figyelmet, és csak azt érzi az ember, hogy valami nincs helyén az arcodon.
Ráadásul elég távol ülnek egymástól a szemeid, és így méginkább rossz hatást kelt. Ha nézegetsz más férfiakról képet, akkor láthatod, hogy szinte ott kezdődik a szemöldökük, ahol a belső szemzuguk.
(Teljesen random választottam pár képet)
Ennek nincs köze a stílusodhoz. Ha ezen változtatsz, ugyanúgy megmaradsz a saját stílusodnál, de sokat segítene, sokkal természetesebb és kellemesebb hatása lenne.
Egyébként nyilván nem 10/0 vagy, azért írja azt kb. mindenki, mert egyáltalán nem vagy az esetük. De ez nem jelenti azt, hogy te vagy a legcsúnyább ember, akit valaha láttak. Nekem sem tetszel egyáltalán, de nincs semmi kimondottan csúnya rajtad, biztosan nem tűnnél fel az utcán, hogy “huh szegény, de csúnya”. Én egyszerűen valószínűleg nem vennélek észre, vagy maximum a szakállad feltűnne, de nem annyira érdekelne. Így egy 10/5-öt adnék neked. 21/l
Köszönöm a válaszra forditott időt és energiát. Ez igy egy teljesen korrekt válasz, azt gondolom.
A 10/0-át egy percig sem vettem magamra, pontosan tudom, hogy igy van, ahogyan irod. Én a magam részéről egy erős 10/4-esnek tartom magamat, ha egszer sikerül még normális frizurát növeszteni, illetve kicsit deltásodni, leszek 10/5, esetleg 10/6 annak a szemében, akinek bejövök. Nekem ez pontosan elég, annál is inkább, mert az személyes ideálom sem olyan, ami a közizlés szerint 10/10-es. Az nekem a már túl szép, hogy igaz legyen kategória, ahol a külcsin a belbecs rovására megy. Kb. saját kategóriám, ami bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!