Egy tizes skálán mennyit adnál erre a srácra? (5 alatt, vagy fölött lenne? )
:D :D :D
nincs benne egy pixelnyi photoshop sem
szemöldökkel komolyan nem értem, mi bajotok van, a bajusz meg egy pödört bajusz, ami lehet, hogy anakronisztikus, de legalább nem 12 egy tucat :D De ezen a photoshopon jót derültem, ennyire nem lehet hihetetlen :D
Fogalmam sincs kim ezek az ügyeletes színész “bálványok”
egyikről sem hallottam még, de nem tetszenek (teszem hozzá, nincs tévém és moziba se járok, úgyhogy akár híresek is lehetnek, sose tudom meg)
De ettől még a bajusz és a szemöldök is borzasztó, a két linkelt csávójé egy fokkal jobb, de továbra is borzasztó
Úgy nézel ki mint mint Gomez az Addams familyből
10/1
Hidd el, a hernyóbajszú, ragyás kockagyerek, akik vagy krónikusan sovány vagy magasszintű elhízott, ő is 1-et kap ezen a skálán megszánásból.
Azzal, hogy ilyen sokan 0-át és 1-et adtunk, nem téged akarunk megsérteni, hanem arra utalunk, hogy az összhatás rossz.
A szemöldököd nagyon összeér. Mármint persze van ott hézag, de kicsit jobban ki kéne szedni. Az általad belinkeltelt Caglar Ertugrul-nak és Colin Farrellnak is ha megnézed majdnem az orrcimpájuk végénél kezdődik a szemöldökük. Ez női változatban is így van, legalábbis a professzionális sminkesek onnan kezdik húzni a "tökéletes szemöldök"-nek nevezett példányt. Ezeket a sztárokat is ilyenek kezelik, ezért áll jól nekik az összhatás.
De neked egyenlőre úgy néz ki, mintha ki lenne festve.
A szakállal se lenne külön semmi gond, de nem illik az arcodhoz. Ápolod, ez látszik, és biztos sokat is törődsz vele, de valahogy nem illik hozzád. Ha jól megnézzük neked kerek, pufibb fejed van, amit ez a körszakáll csak hangsúlyoz. Ha nyújtani szeretnéd, akkor más szakállfazont kell keress, látom elég dús, szóval nem hinném, hogy gondot jelentene.
Egy másik kérdésnél külön küldtél képet a szakálladról:
Ez eddig még tök oké lenne, de ha számításba vesszük a kerek arcformát, a pisze orrot, egy erőltetett "hazafias" és vidéki hatást kelt, míg feltételezem te inkább férfiast szeretnél.
És itt nem a 12 egy tucatról van szó, hanem arról, hogy holt idő szakáll és bajusz divatát csak akkor hordunk inkább, ha jól is áll nekünk. Ez vonatkozik mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!