Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy tizes skálán mennyit...

Egy tizes skálán mennyit adnál erre a srácra? (5 alatt, vagy fölött lenne? )

Figyelt kérdés

Bárki mondhat véleményt, nemet, kort légyszi irjatok!

[link]

2020. ápr. 5. 22:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

Errol Flynn jo csavo lehet, de ma mar csak a nok 10%-a vonzodna hozza.

Mig amiket irtam, a 60-as evek sztarjai a mai napig megalljak a helyuket, es felveszik a verseny Beckham-mel, Flynn mar veszit Beckham ellen.

Szoval Flynn is olyan mint Beckham, csak idoszakosan nagy sztar, Delon fele sracok azonban sose mennek ki a divatbol ugymond.

A 60-as evek modernsegenek meg semmi koze a kulsohoz.

Kifejezetten haj-szakall-bajusz apolasrol, es ruhazkodasrol beszelunk.

2020. ápr. 6. 14:41
 52/72 anonim ***** válasza:
100%

Kiegeszitve:

Sot a mai korban se mindenkepp verne le Beckham Delon-t, vagy Brando-t, csak ugy ereztetik a ferfiakkal a mediaban, de allitom (reszben sajat tapasztalatbol), hogy a 60-as evek hajviselete ma is valojaban nyer a nok fejeben, de mivel eleve kevesen hordjak felnyiratlanul a hajukat, igy a statisztika eleve szar alaprol indul.

[link] Ezt nem nagyon tudja leverni semmifele friss divat, de a 19. szazadi arcok se.

2020. ápr. 6. 14:48
 53/72 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van. A barátom is hasonló, mint a linkelt videóban szereplő férfi karakter. Első pillanatra szétszerelmesedtem tőle.
2020. ápr. 6. 14:57
 54/72 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Én magam szoktam ilyenre nyírni a haját. :D
2020. ápr. 6. 14:59
 55/72 A kérdező kommentje:

"“ És azt ki mondja meg, hogy kinek mi áll jól?”

A számok, formák, arányok, színek."

Oké, ez teljesen igaz.

Számok. A görög szépség ideál szerint a férfi arc hosszúságának a kétharmada a szélessége. Ezt az én arcom távolról egyértelműen nem hozza, egy tükörképnyi közelségből igen.

A másik aranyszabály, hogy a hosszúsága úgy oszlik meg ideálisan, ha a homlok a hajvonaltól az szemöldökig = az orr hosszúsága = az orr aljától az áll aljáig.

Ezt viszont - eltekintve a kopaszodás okozta néhány centitől az arcom centire követi

Ez az a része, ami nem rajtam múlik. De például a bajszom szándékosan ugyanolyan hosszú, mint a szemöldököm külső része. Ez is egy arány, ami harmóniát ad az arcomnak - szerintem. Vagy az egész szakállfazon viszonylag bonyolulut szimmetriája is ilyen. Ha rám nézel, meg nem mondanád, hogy alapvetően asszimetrikus az állam és a szám ive - mert a szakáll kompenzálja.

Amúgy ezt a szakállfazont se én találtam ki, láttam valakin, és "megvettem". Lenyűgöz a komplexitása.

Kevesen veszik rá a fáradságot, hogy kialakitsák.

Már csak ezért is többet érdemel 10/0-nál. Ahhoz, hogy valaki kinöveszt a fején egy torzonborz szakállat, vagy egy borostát, gyakorlatilag a nemtörődömség is elegendő önmagában. Nem azt mondom ezzel, hogy ezeknek nincs létjogosultsága, csak nem feltétlen van benne gondolat, szándék, tervezés, energiabefektetés.

Egy fazonra nyirt szakáll ezek nélkül nem jöhet létre. És ettől kezdve ez már többről szól, mint egy szakállról, mert mesél a viselőjéről dolgokat.

Tehát már itt bukik szerintem a 10/0.

És ezzel nem "mentem a menthetetlent", ahogy valaki megjegyezte, hanem azt hiszem, ez egy reális szempont, amivel egyébként már másoknál is találkoztam.

2020. ápr. 6. 15:24
 56/72 anonim ***** válasza:
30%

A 0/10-at nyilvan nok irtak, akiknek nagyresze vagy igent vagy nemet gondol tehat vagy 0/10 vagy nekik vagy 8+/10.

Nyilvan valahol 3/10 es 5/10 kozott lehetsz valojaban (magassagrol szo se esett), nohomo

2020. ápr. 6. 15:41
 57/72 anonim ***** válasza:
Kevesebb szakall-bajusz kb igy: [link] es tuti kapsz tobb pontot, emelle meg maximalizald ki a statuszodat.
2020. ápr. 6. 16:03
 58/72 A kérdező kommentje:

No ez az, ami szerintem totál JELLEGTELEN. Ha borosta, akkor borosta, de az nekem nem áll jól. Viszont ha szakáll, akkor legyen fazonra nyirva!

Előző, köszönöm, én is 10/4-nek értékelem magamat, bárki bármit mondjon is.

2020. ápr. 6. 16:06
 59/72 anonim ***** válasza:
100%
De ez a jellegtelen szakall jobban preferalt a nok szemeben hidd el, emelle ha nagyra gyurod magad viszonylag, es 180cm felett vagy, akkor jonni fognak a csibek, mert tesztoszteron szagot fognak erezni.
2020. ápr. 6. 16:09
 60/72 A kérdező kommentje:

De én nem a nőknek (és nem a férfiaknak) akarok tetszeni elsősorban, hanem önmagamnak! És ha igy, ebben a külső-belső harmóniában megtetszem másnak is, annak örülök, ha nem, nem. Kivül-belül önmagamért szeressen, aki szeret, és ne azért, mert olyan vagyok, ahogy a többségnek tetszene. (Belül sem olyan vagyok, ahogy ma divatos!)

Igen, a sport, egy egészséges izomzat mindig is fontos cél, de nem a body builder kategória.

2020. ápr. 6. 16:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!