Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy tizes skálán mennyit...

Egy tizes skálán mennyit adnál erre a srácra? (5 alatt, vagy fölött lenne? )

Figyelt kérdés

Bárki mondhat véleményt, nemet, kort légyszi irjatok!

[link]

2020. ápr. 5. 22:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, maradok tiszteletettel 10/0

igy szeretem magamat ahogy vagyok. :)

2020. ápr. 6. 07:48
 22/72 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki mint egy rajzfilmfigura, semmi férfias vonás sincs benne.
2020. ápr. 6. 08:09
 23/72 anonim ***** válasza:
100%
Szép dolog, hogy úgy szereted magad, ahogy vagy, de akkor minek keresel a gyakori kérdéseken önigazolást? Több kérdésben is
2020. ápr. 6. 08:28
 24/72 A kérdező kommentje:

Nem keresek önigazolást, de attól még érdekelhet mások véleménye :)

Valójában pont hogy nagyon is elégedett vagyok a külsőmmel, eddigi életemben először érzem igazán, hogy jól nézek ki, és igazán önmagam vagyok.

Lehet, hogy minden 100, vagy 1000 emberből egynek tetszik még rajtam kivül ugyanez, de nekem is hasonló tetszik másokon... szóval...

A sok 0/10 pontozóból lehet, hogy én is mindenkinek 0/10-et adnék, mert számomra meg ők nem lennének ezért vagy azért megnyerőek. Nem izgat a dolog, maximum szórakoztat.

2020. ápr. 6. 08:37
 25/72 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne photoshop? A tested korbe van vagva es bevan illesztve egy atmenetes szurke hatter ele..
2020. ápr. 6. 09:36
 26/72 A kérdező kommentje:
ja, hát ott tényleg van. De az viszonylag egyértelmű is. A képen nincs.
2020. ápr. 6. 09:44
 27/72 A kérdező kommentje:

Amúgy aki irta a rajzfilmfigurát, az jár legközelebb az igazsághoz szerintem; ha valakinek nincsenek szerencsés arcvonásai, az legjobb esetben is semmilyen marad - kivéve, ha valamivel karakteressé, jellegzetessé teszi az arcát.

Nem mindenki jóképű, viszont nem is mindenki hasonlit "rajzfilmfigurára". Ez a jellegtelenhez képest számomra egy teljesen pozitiv dolog. :)

2020. ápr. 6. 09:53
 28/72 anonim ***** válasza:
100%
Atyaisten... :D :D :D
2020. ápr. 6. 09:56
 29/72 anonim ***** válasza:
100%

Szakallat tavolitsd el, csak bajuszt hagyd meg.

Ezek melle meg kezdj el edzeni, hogy ne legyen bloated az arcod. Javaslom alakits ki egy Charles Bronson imazst magadra.

A nadrag is legyen gyapjubol, vagy eppen amibol a zakod van, mert ha mar ennyire karakterek akarunk lenni, akkor ne tunjunk atlag magyar biztosito-uzletembernek, akin egy szammal nagyobb zako van, egy fekete farmerrel (ami meg neha lyukas is terdnel lol).

2020. ápr. 6. 10:51
 30/72 A kérdező kommentje:

Ez nem püffedtség, ilyen az arccsontom. Minél távolabbról nézed, annál kerekebb a fejem, minél közelebbről, annál oválisabb, mert nem elöl, a szemem alatt, hanem oldalt szélesedik ki a járomcsontom, ami a legtöbb embernél összenyomódik születés közben...

Sportolok.

amúgy már olyan szinten csak röhögök a sok 0/10-en, hogy na. még szerencse, hogy én csak szimpla kivácsiságból tettem fel a kérdést, egy önbizalomhiányos embert rendesen kicsinálna az itteni "zsűri"

ők azok, akik szerint ha szőrös a kérdező, az is gáz, ha szőrtelenit, az is. Ha szedi a szemöldökét b@ zis, de ha nem akkor meg az a baj, lásd saját példám. Ha 12 egy tucat vagy, szerintük nincs egyéniséged, viszont ha mersz önmagad lenni, azért hurrognak le. És persze, amig nm felelsz meg a közizlésnek, 0 pontot érdemelsz, viszont ha a megfelelési kényszer vezetne, te lennél az egyéniségtelen papucs pasi (amúgy ez teljesen jogos szzerintem is.)

És persze közben mindenki azt hiszi, hogy ő bezzeg!...

...szóval ezt az egészet nem lehet azért igazán komolyan venni. ;)

Saját ideálomhoz képest adok magamnak egy erős 10/4-et, bár a hajam még nem az igazi, még nőnie kell, és tökéletesen elégedett vagyok vele.

Szóval kösz mindenkinek, tényleg :D a photoshopos meg a rajzfilmfigurás gondolatért külön hálás vagyok, jót mosolyogtam rajtuk. :)

2020. ápr. 6. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!