Egy tizes skálán mennyit adnál erre a srácra? (5 alatt, vagy fölött lenne? )
imádom, ahogy próbálja menteni a menthetetlent :D véleményt kértél, akkor meg most mit és miért hisztizel?! :D
ennyire ráérsz?! te kértél véleményt, akkor viseld el a kritikát!!! próbál itt mindenki javaslatokat adni neked, hogyan javíts a külsődön és a megjelenéseden, de te csak hisztizel itt, mint valami kislány
A válasz egyszerű: szakállam 17-18 éves korom óta van, de konkrétan ez a fazon csak pár éve. Tavaly növesztettem először meg bajszomat pödörhetőre, de elsőre még nem sikerült igazán, lefelé konyuló lett, olyan szálak is belekerültek, amik lehúzták. Visszanyirtam, újra próbáltam. 3-4 napja megint pödörhető hosszra nőve beállitottam, és végre sikerült elérni a kivánt formát.
Betegség okozta túlsúlyomat -és az anyagcsere betegséget- szinén mostanra sikerült leküzdeni.
Hajam mostanra nőtt ki annyira, hogy ha nem is jó, de tűrhető.
Mostanra jutottam el oda cirka 10 év óta, hogy elégedetten nézek tükörbe, sőt, először életemben ÖNAZONOS vagyok magammal, ami egy tök jó dolog.
Mindezek folyományaként egy belső sikerélménnyel úgy gondoltam, kiváncsi vagyok rá, másoknak hogy tetszik a végeredmény.
Nem tetszik. De ez nem izgat, mert ahogy már mondtam, monogám vagyok, modellkedni sem szeretnék, tehát önmagam+1 főnek bőven elég, ha bejön a kinézetem.
Tény, hogy azt hittem, objektiven is hozom majd azt a 10/4-es átlagot, amit magamnak megszavaztam és meg is szavazok. De ha nem, hát nem. Ha majd változik két év múlva a széljárás a trendekben, lehet, hogy hozni fogom. De számomra az állandóság a fontos, a járt út. Ez már megvan. Ez nekem igy jó, tetszik önazonos. Nincs okom változtatni rajta.
Amúgy a szép, egyenes, markáns szemöldökömre külön büszke vagyok, hogy ilyen. Ez mindig nagyon tetszett másokon is, és magamon is szeretem. Meg is halnék, ha szednem kellene. :D
Ha változnak a trendek se lesz más az én véleményem. Mert ha divat lesz ez az arcszőrzet vagy valami, akkor sem fog jól állni, és az összkép akkoris túlzás lesz :)
Amúgy azt áruld már el, mert veszettül érdekel, hogy miért rajzolod a szemöldököd?
Azert letezik egy egyetemes esztetika..
Aki ezt tagadja annak vagy semmi koze hozza valoszinuleg, ezert szembe megy vele, vagy divat miatt akar, ez ellen sok minden jatszhat.
Fikaztad a 80-as eveket ami ertheto, sot meg a mai is erheto, azonban tobb evnyi vizsgalodast tekintve a 60-as evek esztetikaja a nyero, ha barki szerint az szar, anak nincs szeperzeke, vagy kotoszkodni akar.
Ez igaz ferfiakra es nokre is. Aki a 60-as evek Brigitte Bardot-jat, Claudia Cardinale-jat, Sophia Loren-jet, vagy ferfiak kozul Alain Delon-t, Paul Newman-t, esetleg Marlon Brando-t csunyanak gondolja, azzal van a gond valoszinuleg, mert ezek az emberek kb az esztetika alapjai, ettol nincs egyetemesebb halmaz.
Nagyreszt ruhazkodast tekintve is a 60-as evek legyen a kiindulas mindig, azzal nem nagyon lehet melleloni, persze mai szabasokkal, vagy mai kisebb valtoztatasokkal akar, de a 60-as evek a basic.
Allitsd nyugodtan Alain Delon melle Kossuth-ot, vagy Beckham-et, mindharom esztetikus, azonban egyetemesen Delon fog nyerni a tobbi csak dobogos.
Minden rossz szándék nélkül, beszélgess el egy pszichológussal! A kommentjeid alapján valami komolyabb trauma ért téged fiatalon, amit próbálsz ezzel az önazonossággal meg mások, általad kért visszajelzéseinek lefikázásával befoltozni.
Ha tetszik, ahogy kinézel, akkor tetszik.... nekem, mint nőnek visszataszító a szemöldököd miatt (optikailag húzza a szemeidet közel és sunyi, erőszakos kinézetet sugal emiatt), a bajusz se semmi, de attól csak piperkőcnek nézel ki. (És abszolút nem megy az arcszőrzeted egyik része sem az arcod formájàhoz)
Ha hozzáértővel megigazíttatnád a szemöldököd, az már nagyon sokat segítene az összhatáson.
Vannak appok, amiben akár le is próbálhatod (akár a photoshop is). Javaslom, próbálj egy olyan verziót, ami a szemüreg ívéhez igazodik, vékonyabb, természetesebb ívű és meg van a távolság is.
De nem kell senkihez igazodni, másolni sem.
Bár szerintem Keanu Reeves pl pont az a pasi, akit a hetero / biszex nők 90%-a úgy talál vonzónak, hogy fogalma sincs róla miért. Nekem pl abszolút nem az esetem a pasi, ha jobban megnézem és el is gondolkozom rajta mi tetszik rajta, mégis vonzónak találom.
Mindenesetre, fontold meg a pszichológust és lehalább pár alkalommal látogass meg egyet!
Ha már 20. század, akkor nekem mind öltözködésben, mind belső-, mind külső épitészetben a 10-es, 20-as évek, esetleg még a 30-as a nyerő.
Szépségideálban is, frizurákban is, akár a régi magyar klasszikusok szinésznőire gondolok, akár Errol Flynnre, aki mellett kb. minenki elbújhat szerintem. Mondjuk magyar viszonylatban sosem értettem, hogy Jávor Pálon mit esznek annyira a nők.
De összeségében mindenképpen az a kor áll a legközelebb hozzám. A hatvanas évek már túl modern.
Én nem fikáztam le senkit sem! Számold csak össze, hányszor köszöntem meg az elmúlt 5 oldalon az -amúgy negativ- értékeléseket! 3-szor, talán négyszer is. Hányszor használtam nem véletlenül a tisztelettel formulát...
Az, hogy ez nem vág földhöz, az, hogy más véleményen vagyok, az, hogy nem rohanok átalakitani magamat, az nem hinném, hogy mások lefikázásának a kategóriája. Én egy pontozást kértem. Nem kértem stilustanácsadást, sem segitséget, sem ötleteket, és nem igértem sem a kérdésben, sem később, hogy változtatni fogok vagy akarok!
Véleményem hadd legyen már! Egyelőre még az enyém az arcom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!