Egy tizes skálán mennyit adnál erre a srácra? (5 alatt, vagy fölött lenne? )
Nem, egyáltalán nem bánt. Meglep. Meglep, és nem azért önmagában, mert én sokat gondolnék magamról. Hanem azért, mert ezek szerint a férfi arcvonásokról, szakáll, haj stilusról alkotott szépségfogalmam gyökeresen eltér a többségétől (Hellyel-közzel eddig is tudtam ezt is, de nem hittem, hogy ekkora a kontraszt.)
Bántani azért nem bánt, mert ha visszaugranánk az időben mondjuk Kossuthék korába, akkor valószinűleg (kis túlzással) 10/10 pasinak számitanék egy ilyen szakállal. Most 10/0-t érdemlek. Mivel a közizlést az aktuális divat szabja meg.
Ami amúgy egy röhejes és visszás dolog, és árulkodik arról, hogy az embereknek mennyire nincs önálló izlésük.
(70-80-as évek férfidivatja például milyen gáz innen nézve - no, az én szememben például az a 10/0-ás, vagy a mai oldalt felnyirt ecsethajak is)
Ezen a részén röhögök.
Modellkedni nem akarok, tv-bemondó vagy szinész szivesen lettem volna ugyan más adottságokkal, de magamtól is tudtam mindig is, hogy ahhoz nem nézek ki elég jól.
Monogám vagyok, szóval ha 1 embernek is bejön a stilusom, már nyert ügyem van, és statisztikailag erre azért megvan az esély, hiszen vannak még hasonló fickók, lásd pl. Vágó Gábort (bár ő egy picit túlzásba esett bajuszilag, de régen jó volt.), ő sem hinném, hogy facér...
Szóval tényleg nem izgat. Ha izgatna, már tegnap rohantam volna a borotvámért, de erre sosem fog sor kerülni :D
Ez nem igaz, egyáltalán nem erőltetem. ÖNMAGAM akarok lenni. Ha holnap divatba jön, és tucat lesz is ilyen maradok, ha 10/0, akkor is.
7. osztályos koromban, amikor még a borosta és a beckham-séró kezdett divatba jönni, és a szakállnak nem volt még divatja, megláttam Jókai nemrég linkelt önarcképét az irodalomkönyvben, és elhatároztam már első pillantásra, hogy igy akarok kinézni, mert EZ VAGYOK ÉN.
Ebben mi az erőltetettség?
Kenau Reeveset jó, hogy példaként felhozod. Bizonyitja, hogy az én szememben pl. mennyire más a helyes, vagy a jóképű. Kenau Reeves számomra ijesztő, unszimpatikus, még azt a bizonyos lécet sem üti meg, ami csak egy fokkal szebb az ördögnél...
És azt ki mondja meg, hogy kinek mi áll jól?
Mert ha pl. szembe mennék saját magammal az utcán, és objektivan ránéznék magamra, azt gondolnám, hogy ez a szakáll tök jól néz ki. És úgy egyáltalán, a hozzám hasonló arcberendezésű srácokról azt gondolom, hogy szimpatikusak.
Tehát ez nagyon szubjektiv.
youtube link;
no, erről beszélek éppen. Egy objektiven jóképű sréc, nálam genetikailag sokkal jobb képpel. Erre növeszt egy olyan bajuszt meg hajat, ami valahol félúton van a valami krisztusi kinézet és egy ősmagyar között. Pedig mindkettő külön-külön is erőltetett, együtt meg egy fura elegyet alkot. És elb@ ssza magát vele, a jó génjeit.
Nekem ez a benyomásom. És ha lenne lányom, nem szavaznék első blikkre bizalmat egy ilyen hosszú hajú srácnak. Izlések és pofonok különbözőek, ahogy mondani szokás.
Ami Neked tetszik, nekem nem szimatikus.
“ És azt ki mondja meg, hogy kinek mi áll jól?”
A számok, formák, arányok, színek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!