Miért van a mai fiatal lányoknak (14-16) 2x akkora melle mint nekem (75/B 18év)?
Figyelt kérdés
ezt nem értem én is szeretnék akkora melleket, mint nekik van, és ne mondjátok h genetika,mert az öregeknek sincs nagy mellük.
valaki megtudja mondani miért van ez?? :( :(
2010. júl. 21. 15:06
31/31 Anyám Lánya válasza:
nekem nagy melleim vannak, 15 éves leszek lassan..nagyon szép formás cicim van.:)..sokan megkérdezték már, h 'plasztikáztatva van?'-.- ( 85/c)
néha előny, néha hátrány...szoktam kapni a bókokat rendesen, de azért már néha kellemetlen..nem nagyon szeretek fiúkkal beszélgetni..olyan, mintha a mellemnek beszélnének, de tényleg. elég kellemetlen..remélem nem lesz lógós.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!