Miért van a mai fiatal lányoknak (14-16) 2x akkora melle mint nekem (75/B 18év)?
ezt nem értem én is szeretnék akkora melleket, mint nekik van, és ne mondjátok h genetika,mert az öregeknek sincs nagy mellük.
valaki megtudja mondani miért van ez?? :( :(
nem olyan nagy nekik..tömik rendesen..tesin amikor öltözünk látszik h több a szivacs mint a cucc:DDD...
szval ne aggódj.az én 75/B-m meg nekem még jó elvileg még nőhet..:)
15/L
75/b-s melltartóm van 18 éves korom óta! Most 36 vagyok,3 gyereket szoptattam és még mindig nagyon szépek a melleim egy cseppet sem ereszkedett meg!Nem csíkos,nem lógós,feszes és kerek!:)
Én is szerettem volna 18 évesen ha nagyobb lenne de így visszagondolva szerencsés vagyok mert most nem lóg a köldökömig a 3x megnyüstölt cickóm mint egy tőgy!
nekem kicsi mellem van, barátnőmnek meg elég nagy és utálja
azt mondja ha olyan lenne mint az enyém, fiúsabban is öltözködhetne, meg nem is zavarná annyira, én meg örülök, hogy nincs nagy:)
de ha belegondolsz csak a pasizásban előny a nagy mell amúgy hátrány, és amúgy sem szép egy lógó mell, meg hát biztos fájni fog a hátuk már fiatal korban is és a tartásuk sem lesz szép, szóval nem igazán van előnye, annál több hátránya:))
Néha sértésnek veszem,hogy sokan azt hiszik,hogy akinek nagy mellei vannak egy idő után lógni fog..Engem a természet nagy mellekkel áldott meg.(95/C)
Fiatal lányként annyira kínosnak éreztem magam,mert a többségnek inkább kis mellük volt..Most 38 évesen már megszoktam,és elfogadtam..De még ma is szép formája van,és nem lóg...(pedig szültem is) De ettől függetlenül én is azt tudom mondani neked,hogy genetika az egész,és egy kis csalás a melltartókkal..Hidd el,jobb a kis mell..
Nagy mell sokszor hátrány.Főleg amikor nem kapsz rá melltartót,fürdőruhát,ruhákat stb...Amikor üzleti ügyben egy előadásnál azt veszed észre,hogy nem a szemedbe néznek a beszélgetésnél hanem a melleidet bámulják...
Én veled ellentétben egy kisebb mellnek jobban örülnék..
38/N
köszi szépen a válaszokat! igy könnyebb lesz! föleg h ennyien irtátok, h jobban járok ezzel!:)
köszi szépen a válaszokat!:P
ma 15:35 vagyok
Egyébként anyukámnak is akkora mellei vannak mint nekem,és még ma is szépek neki..Sokszor el sem hiszik,hogy nem operáltatta,hanem ilyen amilyen..De nem lóg neki,nem csíkos,és nem ereszkedett le a köldökéig...
na köszi, mi az hogy 30 évesen már nem foglalkozik az ember a cicijével???
akkor Te kis "csitri" 18 éves most mit aggódsz??
32/N
90/C a mellem,és nem lóg..Miért hiszitek,hogy minden nagy mell logós lesz??Én már láttam kis mellű nőt akinek le ereszkedett a melle...Szóval ez nem csak a nagy mell átka lenne..Hogy őszinte legyek inkább 90 /C legyen mint hogy semmi sem..
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!