Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van a mai fiatal lányokn...

Miért van a mai fiatal lányoknak (14-16) 2x akkora melle mint nekem (75/B 18év)?

Figyelt kérdés

ezt nem értem én is szeretnék akkora melleket, mint nekik van, és ne mondjátok h genetika,mert az öregeknek sincs nagy mellük.

valaki megtudja mondani miért van ez?? :( :(

2010. júl. 21. 15:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Én 12 vagyok és 75/b-s nekem. Amúgy nem tudom mért lehet neked akkora mint a fiataloknak. De a szivacsos az nagyobbítja én nem olyat hordok.Az Avon-ban van ilyen krém ami nagyobbítja.
2010. júl. 21. 17:15
 22/31 anonim ***** válasza:

Én 16 vagyok, még is 70/B-s a mellem. Lehetne nagyobb is, sok korombeli lánynak akkora van, h ... m1. :D Később kialakul majd sztem.. még fejlődésben vagy/unk. 18 évesen sztem még nem "alakultál ki" teljesen. :)

A mai lányok többsége nagyon fejlett.. ezt már én is észre vettem.. :/

2010. júl. 21. 17:58
 23/31 A kérdező kommentje:

ma 17:15 mi a krém neve? meg tudod mondani?:P köszike:P

am én is probáltam tömni ilyen olyan mododn, de nekem akkor sem lett nagyobb:(:( ha tud vki vmi jo trükköt érdekelne:P de elég ha csak egy kicsit megemeli, meg összébb nyomja,mert olyan nagy(obb) a tábolság a 2 cicim között.(rem érthető) lécci irjatok vmit erre ha tudok!:P köszike a válaszokat!

2010. júl. 21. 18:01
 24/31 anonim ***** válasza:

Azt írja ide a krémhez,hogy: ,, A keblek kontúrosabbnak tűnnek, valamint feszesebbnek és rugalmasabbnak érződnek.,,

A neve: SOLUTIONS

body liquid bra

Körkörösen kell masszírozni 5 percig . És utána egy jól megválasztott melltartót kell viselni.

Ezt írja. De van ilyen krémben narancsbőr elleni meg mindenféle. Amúgy 12/L

2010. júl. 21. 20:01
 25/31 anonim ***** válasza:

Megint én,az ára : 1299 Ft

Legalábbis ebben az újságban annyi. Remélem segítettem.

2010. júl. 21. 20:07
 26/31 anonim ***** válasza:

és én mit szóljak?:S 75a-s

mondjuk vékony vagyok és jól áll.mondjuka a pasik még nem panaszkodtak de lehetne nagyobb:S

17/L

2010. júl. 21. 21:37
 27/31 A kérdező kommentje:

TLgirl köszi szépen utána nézek!:P és sokat segitettél

köszönöm a válaszokat!:)

2010. júl. 21. 22:19
 28/31 anonim ***** válasza:

Nos szerintem én nyerem a versenyt 26éves vagyok 80/A-s mellekkel.

A sok génkezelt,génmódosított gabonapehely,a hormonokkal kezelt állatokból nyert élelem, az a rengeteg adalékanyag ami a félkész ételekben és édességben van bizony megtette hatását, egyre korábban érnek testileg a fiatalok, nemcsak itthon hanem úgy általában a nyugati társadalmakban is.

2010. júl. 21. 23:56
 29/31 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. júl. 22. 08:42
 30/31 anonim ***** válasza:
Ugye nem veszitek be azt a krémes dolgot? FESZESÍT, nem növel! Nincs se krém, se rágógumi, se vákumos marhaság, ami megnöveli a ciciket!!!! Növelni csak a plasztikai sebész tud csak (tapasztalat)! A 70-75 B kosár az átlagos, a magyar nők többségének ez van... (bár én is észreveszem, hogy a mai fiatalok többségének akkora nagy dudáik vannak... érdekes)
2010. júl. 23. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!