A fiatal lányoknak (13-20) tetszenek az extrém kinézetű fiúk? (Bővebben)
Pl. bakancs, színes szűkgatya, piercingek, fültágító.
Olyan punk/hardcore stílus.
Én itt csak a megjelenést kérdezem, a belső egy külön dolog.
14 éves vagyok (és természetesen lány), de én nem szeretem őket... Jobban szeretem a gáláns stílusúakat és a szolidabbakat (a kedves, törődő, megértőeket)
Vegyük például a bakancsot (most csak azt nézem): magában semmi bajom, csak nagyon erőszakosnak mutatja a fiút benne, úgyhogy selejtezve... (nem mondtam, hogy senkinek sem áll jól, lehet hogy jól áll egy fiúnak...)
Színes szűkgatya: A szűkgatyával semmi bajom, sőt lehet hogy szeretni is szeretem, de a színes az már nem. Van egy fiú az osztályunkban, aki mindig színesbe jár (jó, mondjuk rátesz, hogy női kabát, ing) és mindenki b*zinak tartja... De persze lehet színes, csak akkor ne túl élénk...
Piercingek, fültágító: Én úgy gondolom, hogy fiún ne legyen semmiféle ékszer, max nyaklánc, de azt is jól válogassa meg... a piercingtől már egyébként is hányingerem van, a fültágítóról pedig azt gondolom, hogy értelmetlen (hogy persze a pc is) és undorító....
Szerintem ha most választasz stílust magadnak, akkor inkább legyen a "herceg-féle", tehát gáláns, kedves, törődő, megértő stb. VAGY valami ilyesmi:
(csak a pasit nézd...)
igen. annak idején "punk voltam", mára az öltözködésemen már csak körvonalazódva ltászik, de az eszmék megmaradtak.
megjelenésre imádom a deviáns embereket. nekem kell hoyg valaki az az önkifejező típus legyen...azthiszem ez összefüggésben van a belsővel is, hiszen ezek az emberek általában sokkal függetlenebbek, sokkal hevesebben élnek és cselekszenek.
régen annyi fenntartásom volt a dologgal, hogy nagyon sokan csak a divat részét nézik a punknak, vagy bárminek. NEkem oké, ha valaki azt mondja hogy ő semmilyen kasztba nem tartozik, csak önmegvalósító típus, de ha zat mondod punk vagy, vagy annak egyértelmű jeleit adod ( akár feliratokkal akár fűző színnel báérmivel) akkor tudd is hogy miről beszélsz. mára az én korosztályom ezt kezdi kinőni:)
19L
09:58 vagyok...
írta itt valaki h ha most választassz stílust magadnak... :o
az kemény... holnaptól akkor repper leszek mert úgydöntöttem =)
Ó, hát Nekem nagyon-nagyon! :) Mondhatni a zsánereim. És ha még igényes is... Az már tényleg! :D
A fültágítóról annyit, hogy hogyha nem olyan nagy, hogy akár egy egész cigis doboz is beleférjen, akkor Nekem nincs vele problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!