Mit gondoltok az olyan primitív emberekről, akik az utcán minden gátlás nélkül beszólnak fiatal lányoknak?
Figyelt kérdés
nemcsak cigánymunkások, de fehér emberek között is rengetek az ilyen paraszt,tahó. Egyik nap a családommal voltunk kirándulni, apám,anyám, a 13 éves hugom és én/15L. Nem zavartatták magukat egy kicsit sem, hogy ott vannak a szüleink, ilyeneket mondtak: "hú de megkívántalak titeket" és ott álltak nyálcsorgatva. Gusztustalan volt...2011. aug. 26. 08:59
2/3 anonim válasza:
én is azt gondolom róluk hogy undoritóak :S
egyszer mentem az utcán,és pont egy csapat ilyen munkás ember mellett mentem el,és bár nem szóltak be,de elkezdtek ott bámulni mint akik nem láttak fehér embert o.O
3/3 anonim válasza:
az hagyján, nekem az egyik kollégám volt ilyen - osztályvezető mérnök, lehetne több esze :S bent az irodában is simán beszólogatott és röhögött magában, hogy mekkora ász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!