Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan primitív emberekről, akik az utcán minden gátlás nélkül beszólnak fiatal lányoknak?
Egyszer én is jártam így.Családdal mentünk valahová,és beszóltak. (azt amit neked) Erre apám oda ment és megkérdezte:"Te engem kívánsz???meleg vagy???" Tudni kell hogy apám majdnem 2 méter magas és több mint 100 kiló csupa izomember. Csak hápogtak..De apám csak szórakozott velük tovább.Jó mély öblös hangján..(csak ha beszél már felfigyelnek rá,olyan mély a hangja,képzeld el amikor kiabál) Jó hangosan hogy az egész utca hallja..
"Szóval meleg vagy??? Anyád tudja már??? A gyerekeid tudják??? bal bla bla..A végén még ők kértek bocsánatot..
Na ne tudjátok azóta ha egyedül megyek az utcán és ott dolgoznak,még véletlenül sem mernek beszólni..
17/L
szerintem is gáz, bár barátnőmet egy pasas olyan kérdésekkel zaklatta a héven hogy:
szereted ha szagolgatnak?
vagy szereted ha masszíroznak?
XD persze a válasz nem volt, de mondjuk elég fura csajozós duma, nem tudom eddig mekkora sikert arathatott vele (ő is biztos tökös fiú) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!