A fiatal lányoknak (13-20) tetszenek az extrém kinézetű fiúk? (Bővebben)
Pl. bakancs, színes szűkgatya, piercingek, fültágító.
Olyan punk/hardcore stílus.
Én itt csak a megjelenést kérdezem, a belső egy külön dolog.
én imádnálak. *_________________________*
17L
Nekem az extrémitás max. a mellpiercingig megy el és a sok bőrholmiig, plusz hosszú haj. :)
Szóval nem tetszenek, amit leírtál, de barátnak még elmennének. :)
21/L (ha még beleférek a korommal :D )
Nekem nem. Bocsi ha nem ilyen választ szerettél volna de szerintem a színes csőgatya eszméletlen homis. A fültágìtò undorítò és ellenszenves. A piercing ùgy szintén . A punk , egészséges határokon belül (pl nem fél méter magas kakastarajos haj) nem gond nálam.
16/l
Imádom az ilyen srácokat <3
Ui. Van tetkó is? 14/L
a színes csőgatya egyeltalán nem gond, a suliban sokmindenki hord olyat :) a piercing...attól függ hova teszi(pl.a szemöldöknél tökjó) a bakancs is klassz mert a csőgatyához egész jól passzol ;) (bár a magasszárú vastagabb cipő jobb lenne) egyedül a fültágító lenne a problem :D max akkor ha nem túl nagy, hanem mondjuk normális (de inkább fülbevaló...pl.dobókocka, olyat sokan hordanak és egyeseknek jól is áll)
amúgy a külső nem zavar, egyedül a belső tudna :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!