Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatal lányoknak rajzfilmfigur...

Fiatal lányoknak rajzfilmfigurás póló divatos vagy gáz?

Figyelt kérdés

Nem ilyen Pokémon, Ben10 vagy Naruto pólókra gondolok, hanem régi klasszikusokra. És nem erre a szabvány T-shirt szabású pólókra, hanem az ilyen karcsúsított, szűk, női fazonú pólókra. Amúgy én ilyen laza sportos divatos stílusú vagyok, szóval farmer, sportcipő plusz egy ilyen póló összeállításban hordanám. Szerintem tök jó, nekem tetszik, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

19/L

Linkelek pólókat.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 5. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan hordanak, szerintem te is vegyél egyet.:)Mondjuk a hello kitty-s és a mickey egeres kissé gyerekes a 2.-dik viszont nagyon aranyos!
2011. ápr. 5. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem több hasonló pólóim vannak:)

Elmo (imádom)

csőrike

Tigris (a Mici mackóból)

Betty Boop

szeretem hordani őket,és ha 2-4 fontért kapok rögtön veszek is magamnak..Pedig én 38 éves nő vagyok...:)

Itt kint már láttam nálam idősebb nőkön is..

2011. ápr. 5. 21:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Cápeti és Cápali :D

Én is szeretnék ilyen pólót, de nem tudtam eldönteni hogy gáz e ilyen korban. ezek szerinte nem. :)

21/L

2011. ápr. 5. 21:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam. Nekem nagyon tetszik, de biztos akartam lenni benne, hogy nem leszek gáz:)
2011. ápr. 5. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a harmadikat semmiképp se. Én inkább ingeket, szoktam hordani pólókat ritkán. Szóval nekem annyira nem jönnek be.
2011. ápr. 5. 22:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezeket csak találomra szedtem össze a netről. Am konkrétan tescóban láttam a Minnie-set, meg egy Elmo-sat, amiért epekedtem és végre akciós szal megyek és megveszem.
2011. ápr. 5. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, hogy gáz-e vagy nem, de nekem is van 3.

1 Elmos, 1 Plutós és egy Mickey egeres.

20 éves vagyok. :)

2011. ápr. 6. 08:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Megvettem:) Nagyon frankó. imádom:) Köszi a véleményeket
2011. ápr. 8. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hol és mennyiért vettél?
2011. ápr. 8. 21:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Tescóban vettem, le volt értékelve 3000-ről 1500-ra az Elmos.
2011. ápr. 10. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!