Mi szokott nektek okozni lábszagot? És hogyan védekeztek v kezelitek a problémát?
Nekem bőr szandál. Tudom, döbbebetes.
Hintőporral probálkozom.
A szintetikus anyagú szandálok nagyon büdössé teszik a lábam.
Lábsprayvel kezelem, de inkább igyekszem bőr cipőket vásárolni.
Télen a vastagcsizmától..
Szódabikarbónát szoktam beleszórni,hatásos csak meg kell találni a megfelelő mennyiséget a lábmérethez.
gumicsizmától szokott, nem olyan nagyon erős, másokat nem zavar de engem igen.
egyelőre nem jöttem rá a megoldásra, de csak akkor fordul elő ha túl sokat van rajtam, úgyh ha tudom h reggel 8-tól este 11ig cipőben vagyok akkor nem azt veszek.
Nagyon fontos, hogy milyen zokni van rajtad, én amúgy h&m-ben veszem a sima fekete női zoknikat, és teljesen jók, nem büdösödik bennük a lábam.
Sajnos szeretek harisnyát hordani, amire már nem tudok/nem szeretek zoknit húzni, és vannak olcsóbb cipőim is, ilyenkor sokat használ a talpbetét. DM-ben van ilyen 10-12 darabos hetente cserélendő eldobható talpbetét, azt szoktam az ilyen cipőimbe rakni, így ha kicsit bele is izzad a lábam napközben, akkor se büdösödik meg maga a cipő.
De természetesen a bőrcipők az igazik, van egy Martens bakancsom, abba még sosem izzadt be a lébam, pedig volt már rajtam zoknival, harisnyával is.
A munkahelyi váltócipő/zokni is jó dolog tud lenni, főleg esős időben és télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!