Ti hogyan védekeztek a lábszag ellen?
Én Balea lábsprayt szoktam használni (a pumpásat mert védjük a környezetet) és nekem az abszolút bevált, mondjuk én inkább megelőzés céljából használtam.
Egyébként nem lehet hogy a cipőddel van a probléma? Lehet hogy nem jó minőségű anyagból készült, nem szellőzik és emiatt van a baj. Vagy nem jó anyagú a zoknid, harisnyád, pl műszálas (jó, tudom, a nejlonharisnyával pl nem nagyon lehet mit kezdeni, az ilyen).
Amiota vegetarianus es lisztmentes etrenden vagyok,meg agumicipokben is finom szagtalan a labam nap vegere. Minden cipom mezitlab.
N
Kerülöm a bambusszálasnak és pamutnak hazudott zoknikat. Törekszem a 100% pamut zoknik beszerzésére. Sajnos nagyon sokszor csak ráirják h 100% pamut. Sokan nem tudják, de én tapintásra is megmondom h pamut-e vagy nem. Bár legutóbb pont belefutottam valami kevert szálas hamisitványba, pedig drága férfiruha üzletben vettem.
A punaszag is visszavezethető a műszálas (főleg ha tanga) viselésére, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!