Erős lábszag ellen milyen praktikák?
Figyelt kérdés
Erős lábszagom van, munka után mikor haza jövök, leveszem a cipőt, akkor van erős lábszagom,, Fiúk-lányok nektek is előfordul lábszag? és milyen praktikák vannak ellene? köszönöm a tanácsokat...2017. nov. 22. 19:03
1/7 anonim válasza:
Nekem antibakteriális betét segített.
Nem vagy stresszes mostanában? Nekem akkor volt iszonyat lábszagom mikor ki voltam idegileg.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok stresszes , dolgozom sokat...
2017. nov. 22. 19:13
3/7 anonim válasza:
Ecetes lábfürdő vagy pedig teafaolajos lábfürdő. A cipőbe tegyél szódabikarbónát szagtalanítás céljából.
4/7 anonim válasza:
Hintőporozd be a lábad mielőtt zoknit húznál. A cipődbe is szórhatsz hintőport vagy szodabikarbónát.
5/7 anonim válasza:
Reggel lábmosás után áztasd be 10%-os ecetben, használhatsz lábdezodort is. Használj a csukában rendszeresen cserélt talpbetétet, pl. veszel ilyet a DM-ben (ez egyébként jó tipp, mert a betétben hamar rohad a sok izzadság):
6/7 anonim válasza:
Csak bőrcipőt hordj, legalább 2-3 párat cserélgess. Pamut zoknival. Mindenféle műanyag nagyon büdösödik, ha hajlamos vagy rá.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tanácsot, ki próbálom őket...
2017. nov. 23. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!