Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lábszagot kinek mi okozott?...

Lábszagot kinek mi okozott? és kinek mi vállt be ellene?

Figyelt kérdés
Mik szoktak általában lábszagot okozni? illetve kinek fordult már elő? és mi segített ellene? tanácsok is jöhetnek, köszönöm a válaszokat. { nem vagyok lábfetis meg hasonlók úgy hogy!}

2018. jan. 17. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Én minden este ecetes vízbe áztattam a lábam és egy hét alatt elmúlt.
2018. jan. 17. 17:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Minden ivarérett felnőtt embernek van lábszaga, amit a láb felszínén élő, elsősorban vajsavas erjesztést folytató bőrbaktériumok normál élettevékenységének a következménye. A baktériumok elsősorban az izzadság és az elhalt hámsejtek anyagait emésztik meg. A szag rendszeres lábmosással, naponta cserélt pamutzokni használatával kordában tartható. Lábhintőpor vagy heti egyszeri formalinos lábfürdő használata (gombásodás ellen is jó) tovább mérsékli a baktériumok működését.
2018. jan. 17. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Teafaolaj :)
2018. jan. 17. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Az ecet hatásos. Ha nem akarsz ennyit macerálni, reggel lábmosás után próbáld ki a DM-es Balea lábspréket, van sima meg teafás is, egész napra jó.
2018. jan. 17. 20:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..
2018. jan. 18. 18:44
 6/10 anonim válasza:
Nekem mindennap büdös kicsit ,de az a savanyú fajta. Cipő okozza ,hazaérek és megmosom.16/l
2018. jan. 19. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Előző, így tesiórán nem ciki átöltözni?
2018. jan. 25. 23:36
 8/10 anonim ***** válasza:
A labizzadas természetes dolog zokni és zárt cipő esetén. Gyakori mosás, hintopor, labspray segít.
2018. febr. 24. 07:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem nincs lábszagom és nem is izzad. De börcipöt és pamutzoknit hordok csak.

Amugy a mübör és nylon zoknik miatt lesz büdös. Teafaoéajjal kend be fürséa után, az elöli a bacikat, gombákat, és csakis pamutzoknit hordj.

2018. febr. 24. 07:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Gombák, baktériumok okozzák

Rendszeresen cserélem a talpbetéteket, mycosid hintőporral szórom a lábam és a cipőm, ha nagyon izzadós időszakban vagyok, akkor melegvízbe áztatom a lábam, a vízbe szódabikarbónát emellé teafaolajat vagy levendula olajat szoktam tenni.

2018. nov. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!