Lábszagot kinek mi okozott? és kinek mi vállt be ellene?
Figyelt kérdés
Mik szoktak általában lábszagot okozni? illetve kinek fordult már elő? és mi segített ellene? tanácsok is jöhetnek, köszönöm a válaszokat. { nem vagyok lábfetis meg hasonlók úgy hogy!}2018. jan. 17. 17:13
1/10 anonim válasza:
Én minden este ecetes vízbe áztattam a lábam és egy hét alatt elmúlt.
2/10 anonim válasza:
Minden ivarérett felnőtt embernek van lábszaga, amit a láb felszínén élő, elsősorban vajsavas erjesztést folytató bőrbaktériumok normál élettevékenységének a következménye. A baktériumok elsősorban az izzadság és az elhalt hámsejtek anyagait emésztik meg. A szag rendszeres lábmosással, naponta cserélt pamutzokni használatával kordában tartható. Lábhintőpor vagy heti egyszeri formalinos lábfürdő használata (gombásodás ellen is jó) tovább mérsékli a baktériumok működését.
4/10 anonim válasza:
Az ecet hatásos. Ha nem akarsz ennyit macerálni, reggel lábmosás után próbáld ki a DM-es Balea lábspréket, van sima meg teafás is, egész napra jó.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..
2018. jan. 18. 18:44
6/10 anonim válasza:
Nekem mindennap büdös kicsit ,de az a savanyú fajta. Cipő okozza ,hazaérek és megmosom.16/l
7/10 anonim válasza:
Előző, így tesiórán nem ciki átöltözni?
8/10 anonim válasza:
A labizzadas természetes dolog zokni és zárt cipő esetén. Gyakori mosás, hintopor, labspray segít.
9/10 anonim válasza:
Nekem nincs lábszagom és nem is izzad. De börcipöt és pamutzoknit hordok csak.
Amugy a mübör és nylon zoknik miatt lesz büdös. Teafaoéajjal kend be fürséa után, az elöli a bacikat, gombákat, és csakis pamutzoknit hordj.
10/10 anonim válasza:
Gombák, baktériumok okozzák
Rendszeresen cserélem a talpbetéteket, mycosid hintőporral szórom a lábam és a cipőm, ha nagyon izzadós időszakban vagyok, akkor melegvízbe áztatom a lábam, a vízbe szódabikarbónát emellé teafaolajat vagy levendula olajat szoktam tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!