Nem okozott gondot a munkahelyeden, hogy jobban nézel ki, mint az ott dolgozó nők többsége? (Pláne, ha még fiatalabb is vagy! )
Attól függ milyen munkahely emberek. ha mondjuk összesen öt nő dolgozik a cégnél, és ebből kettő 120 kiló és igénytelen, a harmadik és a negyedik közel ötven éves, az ötödik meg te vagy, akkor bármelyik átlagos húszéves lány "sokkal jobban néz ki mint a nők tööbsége a melóhelyen".
Ne adjuk itt az álszentet, sajnos fefolyással van a nők karrierjére a külsejük, és ezt ők is tudják. Amikor a nagyobb cégeknél az előírásos öltözködés része a magassarkú és a smink?
Különösen a teperősebb és személyes ügyfélkontaktot igénylő szakmákban napi szinten fúrják egymást a nők.
Az, hogy ki a legvonzóbb az adott helyen, az mindig közegfüggő. Mindenki kerülhet olyan szituációba ahol ő a legszebb, de mint ahogy anno a Junkies is megaszondta, minden nőnél van jobb nő.
Érdekes módon, nem.
A munkahelyemen hárman vagyunk nők. Egész nap repkednek az altesti poénok, de én nem megyek bele.
Van párom, ezt tudják. Innentől kezdve miért lenne bármi probléma?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Remélem nem értettek félre, bár nem magyaráztam, de nem vagyok beképzelt és egyáltalán nem tartom magam a legjobb nőnek semmilyen körökben, de ahogy a 6. válaszoló is írta, "mindenki kerülhet olyan szituációba, ahol ő a legszebb". És igen, pont 5 nő dolgozik a cégnél, pontosabban abban a városban, abban az irodában, ahol én. 50 nő között simán el tudok vegyülni, de 5 között sokkal nehezebb, pedig egyáltalán nem akarok én a középpontban lenni, nem vagyok se kihívó, se magamutogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!