Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogy védekeztek ilyen...

Ti hogy védekeztek ilyen melegben az izzadás ellen?

Figyelt kérdés
Az új munkahelyem miatt kénytelen vagyok folyton a buszra vagy vonatra rohangálni és ilyenkor annyira rám tud jönni az izzadás:S Nem is azzal van baj h szaga volna neki,mert az nincs-szerencsére. Leginkább az zavar h az arcom totál piros lesz,elkezd izzadni a homlokom-frufrum van és mire beérek a munkahelyemre mindenki azt hiszi h 2 km-t futottam... Vizet állandóan iszok, papír-zsebkendővel törölgetem magam... mit lehet még tenni?
2012. aug. 6. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnos semmit, már nemsokára vége úgyis a nyárnak
2012. aug. 6. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Esetleg annyit, hogy út közben felcsatolod a frufrud, és akkor nem lesz izzadtságos a homlokodtól.
2012. aug. 6. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
izzadasgátló: dezodor/stift/deo
2012. aug. 6. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Hónaljra Soulito Antisudorica
2012. aug. 6. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ilyen melegben b.szhatod a deo-t. azzal amúgy is csak a hónaljt kezeled. az ember nem csak ott izzad.
2012. aug. 6. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Vicces de nekem nem szokott melegem lenni csak nagyon ritkán, persze ettől függetlenül használok dezodort. Édesanyám nedves arctörlővel törölgeti magát és neki jó. Vagy esetleg használj izzadtság felszívó lapocskákat, drogériákban betudod szerezni 400-500 Ft körül!:)
2012. aug. 6. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Én régebben vettem kristálydezodort, ami amúgy hónalja sz*rt sem ér (én fém sarokreszelővel szoktam reszelni belőle és a reszeléket kenem a hónaljra, úgy talán többet ér valamivel), DE: amikor nagyon meleg van, akkor azt csinálom, hogy benedvesítem vízzel, ahogy eredetileg használni kellene, és az arcomra "kenek" belőle, meg esetleg a nyakamra is. Mert ez tulajdonképpen olyan, mint valami só, magába szívja a nedvességet. A homlokom nekem is izzad, mert én meg gyalog járok munkába... Meg a nyakam is, de ez csökkent rajta valamit.
2012. aug. 6. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nedves törlőkendő vagy azt szoktam, hogy a hajamba kötök egy kendőt, mint egy hajpántot, de előtte bevizezem. Hűsít, nagyon jó. Én amúgy rettenetesen izzadok, még enyhébb időben is... :( Solutio Antisudorica semmit se hatott nekem, csak kb 1 hétig... :(
2012. aug. 7. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
A magas vérnyomás az tényleg zavaró de a lábszag az nem ha a jó kinézetű csajokat vesszük! Nekem legalábbis nem zavaró!
2023. máj. 23. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!