Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni izzadás ellen?

Mit lehet tenni izzadás ellen?

Figyelt kérdés

Be spray-zem a hónaljamat és használ egy darabig, de aztán nem..,mi lehet a baj??? És meg azt szeretném kérdezni, hogy ti fiúk milyen spray-t/dezodort/izzadásgátlót használtok és hogyan? komoly válaszokat,és előre is köszönöm..

16/F.

2011. okt. 5. 16:29
1 2
 1/12 anonim válasza:

"Mit lehet tenni izzadás ellen?"

Füröggyé le!

2011. okt. 5. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne, pedig egy nap 3 szor hunahzok. bár ez így természetes.
2011. okt. 5. 16:34
 3/12 anonim válasza:
a gilette stift jó, csak befogja a pólót, ezért váltottam az old spice zselés stiftre, ez működik
2011. okt. 5. 16:36
 4/12 anonim válasza:

"Mit lehet tenni izzadás ellen?"

őszintén szólva semmit.

ezek a spéci focisztárok meg ilyen/olyan sztárokkal reklámozott szarságok, szart sem érnek.

orvoshoz kell menni...vagy nem tudom.

én minden reggelemet 1 vödör old spice izzadásgátló, utána 2 flakon old spice dezedor.....igazság szerint az se valami hatékony, de legalább PIROS A DOBOZA :D:D:D:D

2011. okt. 5. 16:36
 5/12 anonim válasza:
kimentem elolvasni, polgári nevén: izzadásgátló zselé
2011. okt. 5. 16:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, mindig lekapok egyet a polcról, és kész. Mindig fújósat használok, az nem fogja meg a pólót. Nekem nincs ezzel gondom, még nyáron sem izzadok, vagy annyira minimálisan, hogy fel sem tűnik.

16/f

2011. okt. 5. 16:38
 7/12 anonim válasza:
először fürödj le vagy mosd meg a hónajadat szappannal....és dezodoráld be magad GOLYÓS dezodorral...és napközben mosd meg az arcodat sokszor, óráként......
2011. okt. 5. 16:40
 8/12 anonim ***** válasza:
lehet venni a gyógyszertárban,nemtom már a nevét,de este fürdés után bekened,és reggelre beissza a bőröd és semmit nem fogsz izzadni,de nem szabad naponta használni,mert akkor káros.de amúgy én nagyon izzadós vagyok,nem hittem,h használ majd,de használt.amúgy kérdezd meg a gyógyszertárost,tudni fogja,mire gondolsz!
2011. okt. 5. 16:45
 9/12 anonim ***** válasza:

"és napközben mosd meg az arcodat sokszor, óráként.."

Ez nagyon nagy hülyeség, remélem tudod. Lehet, hogy nem fog izzadni, de a faggyúréteg lemosása után a faggyúmirigyek többszörös teljesítményre kapcsolnak, pláne, ha óránként le van mosva. Emiatt egyrészt szörnyen zsíros lesz a bőre, másrészt millió pattanása fog kijönni. Amúgy iskolában nem könnyű megoldani a higiénikus arcmosást :)

2011. okt. 5. 16:46
 10/12 anonim válasza:

na ezzel nekem is bajom van.

1ideig a rexona használt fullrajol,de már azsem-.-

2011. okt. 5. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!