Mit lehet tenni izzadás ellen?
Be spray-zem a hónaljamat és használ egy darabig, de aztán nem..,mi lehet a baj??? És meg azt szeretném kérdezni, hogy ti fiúk milyen spray-t/dezodort/izzadásgátlót használtok és hogyan? komoly válaszokat,és előre is köszönöm..
16/F.
"Mit lehet tenni izzadás ellen?"
Füröggyé le!
"Mit lehet tenni izzadás ellen?"
őszintén szólva semmit.
ezek a spéci focisztárok meg ilyen/olyan sztárokkal reklámozott szarságok, szart sem érnek.
orvoshoz kell menni...vagy nem tudom.
én minden reggelemet 1 vödör old spice izzadásgátló, utána 2 flakon old spice dezedor.....igazság szerint az se valami hatékony, de legalább PIROS A DOBOZA :D:D:D:D
Nekem mindegy, mindig lekapok egyet a polcról, és kész. Mindig fújósat használok, az nem fogja meg a pólót. Nekem nincs ezzel gondom, még nyáron sem izzadok, vagy annyira minimálisan, hogy fel sem tűnik.
16/f
"és napközben mosd meg az arcodat sokszor, óráként.."
Ez nagyon nagy hülyeség, remélem tudod. Lehet, hogy nem fog izzadni, de a faggyúréteg lemosása után a faggyúmirigyek többszörös teljesítményre kapcsolnak, pláne, ha óránként le van mosva. Emiatt egyrészt szörnyen zsíros lesz a bőre, másrészt millió pattanása fog kijönni. Amúgy iskolában nem könnyű megoldani a higiénikus arcmosást :)
na ezzel nekem is bajom van.
1ideig a rexona használt fullrajol,de már azsem-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!