Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni izzadás ellen?

Mit lehet tenni izzadás ellen?

Figyelt kérdés
nem dezodorokra gondolok mert azok nem segítenek(szerencsére szaga nincs) de akkor is izzadok. és az a baj hogy meglátszik a ruhámon is. valaki tud segíteni?ja meg a tenyerem is szokott izzadni.
2009. nov. 1. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen egészséges folyamat, de azért itt nézz körül:

[link]

2009. nov. 1. 20:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igyál zsálya teát, izzadás ellen javasolt!
2009. nov. 1. 20:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

solutio antisudorica

gyógyszertárban kapható ilyen ecsetelő. én régen annyira izzadtam hogy mindig folt volt a ruháimon néha még a pulóveremen is (!) de szaga nekem se volt a dezodorok miatt. Aztán bekentem és kész teljesen elmúlt. Semmi izzadás. Az elején naponta kentem de először nagyon csípett most már elég hetente bekenni. Egyébként azthiszem valami 4-700 Ft tehát nem is drága és tényleg jó.

2009. nov. 1. 21:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Exodor! Hihetetlenül jó izzadásgátló szer! Én is nagyon izzadékony vagyok, egyetlen dezodor sem használt. Aztán amióta ezt használom, teljesen megszűnt az izzadás, csont száraz a hónaljam. Patikákban, és egyes drogériákban is lehet kapni.
2009. nov. 1. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
és ezt az EXODORT mennyiért lehet megvenni nem tudod véletlenül?
2009. nov. 1. 22:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az Exodort legutóbb én 415 Ft-ért vettem.

21:06 voltam

2009. nov. 2. 17:29
 7/12 A kérdező kommentje:
melyiknek milyen illata van? vagy van illata?
2009. nov. 2. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
solutio antisudoricának semmi illata nincs. az üvegben ilyen orvosi fertőtlenítőszer de magadon egyáltalán nemérzni.
2009. nov. 2. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az Exodor teljesen illatmentes. Én úgy szoktam használni, hogy este Exodor (egymás után 3 este kell használni, utána csak hetente 1-szer), reggel pedig valami illatos izzadásgátló, de azt csak az illat kedvéért, mert úgysem használ. :)
2009. nov. 3. 17:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

solutio antisudorica

Én is ezt használom. Azt hiszem 300 Ft volt. Bár én fele víz-fele cucc, így használom, mert iszonyúan csípett az elején, de még így is a legjobb! Hogy én mennyiféle Rexonát, meg Secretet, meg Dovet, meg Niveat kipróbáltam... semmit nem értek. Folyton csak fekete pólókat hordtam, hogy ne látsszon az izzadtságfolt, és volt olyan is, amikor a szag ellen sem tudtam semmit tenni sajnos. De örülök hogy rátaláltam erre.

2009. nov. 8. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!