Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni izzadás ellen?

Mit lehet tenni izzadás ellen?

Figyelt kérdés
nem dezodorokra gondolok mert azok nem segítenek(szerencsére szaga nincs) de akkor is izzadok. és az a baj hogy meglátszik a ruhámon is. valaki tud segíteni?ja meg a tenyerem is szokott izzadni.
2009. nov. 1. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
az a baj ez nekem nem segít mert ettől is úgyanúgy izzadok:s sajnos persze csökkentette az izzadásomat nem arról van szó de még mindig izzadojk és nem is keveset:S
2009. nov. 9. 15:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
már írtam először a solutio antisudoricáról de most kitérve én arra jöttem rá hogy igazából nekem az egész izzadás már úgyvolt hogy tudtam ha bemegyek a suliba akkor kész leizzadok mert ott stresszeltem és tudtam hogy így fog reagálni a testem. elkezdtem haszálni a solutiot és úgymenem neki a dolgoknak hogy ez az a szer ami teljesen megszűnteti egy csepp izzadtságom sem lesz, nemveszek fel fekete pólókat és már az első nap is kékbe mentem. és semmi izzadtságfolt nemvolt. innentől gondolom csakmegjtöt az önbizalmam is emelgettem a kezemet és láttam hogy nincs ott semmi folt és teljesen megnyugodtam:) és jaj rendesen boldog voltam:D volt egy időszak amikor nekem se használt olyan 1 hónap után elmúlt a hatása akkor 3 napon át áztattam vele a hónaljamat tehát naponta olyan 3-4szer kentem rá nagyonsokat és azóta megint jó...
2009. nov. 9. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!