Izzadás ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos elég izzadós vagyok, és ráadásul a mellkasom, és a hátam is dús szőrzetű (finoman szólva :). Szex közben nagyon zavar, a párom ugyan elfogadta, de nehezen nyílok meg az egyéjszakás kapcsolatokban (nyitott kapcsolatan élünk). Főleg lányok-asszonyok válászát várom, van akinél nem probléma ez?2009. okt. 13. 14:30
1/7 anonim válasza:
Húúú igen. Van erre valami gyógyszertári készítmény is, nem tudom mi a neve, egy ismerősöm használja néha amikor nagyon stresszes bekeni vele magát. Ha elmész az orvosodhoz biztosan tud ajánlani valamit lehet pont ezt.
2/7 anonim válasza:
Megkérdeznéd mi ez a készítmény? Engem is nagyon érdekelne, plíz!
3/7 anonim válasza:
Amire gondoltok az a Solutio antisudorica. Patikában lehet kapni, ott el is mondják, hogy hogyan kell használni.
4/7 anonim válasza:
ésha leszednéd a szőrt a hátadról?
sok nőt taszít a túlsok szőr.
6/7 anonim válasza:
Nemhogy örülnél hogy elfogad a párod szőrösen-izzadósan, még egyéjszakás kalandokra van igényed... pffff!!!!
Na mindegy, válaszolok: solutio antisudorica vagy Exodor (mind2 gyógyszertárban kapható,700 Ft körül, ecsetelős formában) vagy Vichy (ez kb. 3000 Ft, szintén csak gyógyszertárban kapható, golyós dezodor formában)
és a szőrtelenítést is javaslom, mert a szőr felerősíti a szagokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!